Здравейте!
Използвам Скайп от доста време, но напоследък започнах да използвам почти всичките му възможности.
Имам видеокамера JVC GR-D73E, която може да се използва и като WEB - камера (през USB изхода).
С други програми, които използват видеовръзка (напр. Yahoo! Messenger, MS Messenger, NetMeeting), нямам проблеми с изпращане на образа от камерата ми.
Със Скайп обаче нещата са отчайващи, поне за мен. Камерата се разпознава от Скайп, обаче никакъв образ не се възприема от нея. Получавам съобщение, че нямам камера или че се използва от друго приложение. Камерата е налице и не се използва от друго приложение, така че явно проблемът е в Скайп.
Някой би ли могъл да ми помогне? Знам, че най-лесният начин е да си купя УЕБ-камера за 20 - 30 лв, но защо да не мога да използвам и видеокамерата си?
Благодаря.
Hi!
I have a digital video camera JVC GR-D73E, but I can't use it with Skype. When I try to connect camera in Skype, I receive message "No camera or camera is used by other application". The camera is not used by other application.
Why happen this?
Can anybody help me?
Thanks.