Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Slovenščina za Skype / Skype po slovensko
Skype Community > English > Windows > Translations
damjang
Prilagam malo bolj urejen in popravljen prevod za Skype v3.5.0.214. Seveda ni popolen prevod, saj manjkajo še nekateri deli. Nisem sam avtor prevoda, sem pa popravil zadnjo verzijo slovenskega prevoda, ki sem jo dobil na tem forumu tukaj.

[attachmentid=10735]
damjang
Še nekaj (malo) sprememb...

[attachmentid=10738]
damjang
In še nekaj popravkov in prevedenega teksta...

And some more corrections and text translated...
milko271
Skype slovenska verzija 3.6.0.248
[attachmentid=12899]
Primci
Čestitam! Zelo lepo prevedeno.
LP Krisper
damjang
Prilagam najnovejši prevod za Skype v3.8.0.139. Pregledan, preverjen in popravljen... vsaj upam tongueout.png ...

damjang
damjang
... kot se vedno dogodi sem našel še nekaj napak, ki sem jih popravil smile.png

damjang
bortchy1
damjang menda nisem prvi ampak se pa bom zahvalil v imenu vseh kateri bi želeli to storiti tebi spoštovani damjang za trud ki si ga vložil in prevedel skype pa seveda tudi ostalim kateri so to s teboj vred realizirali.
Menda kaj dosti ne pomeni ampoak mi navadni smrtniki pa menda lahko rečemo vsaj hvala ,katera pride iz srca ali pa iz globine duše.
Vem da bi ta zadeva morala izzveneti v obliki kakega cvenka a verjemi će bi imel bi ti prav gotovo nakazal kar nekaj na račun.
Dokler pa bom-o med tistimi z manj denarja pomeni med revnejše slovence pa se bomo morali zadovoljiti samo z izrekom te drobne besedice hvala iz srca.
Darjan
Zdravo, naredil sem nekaj šminkerskih dodelav na prevod. Skype pa z njimn lepo deluje.

Lep pozdrav vsem Skype uporabnikom,
Darjan
hi.png
Zizek
QUOTE (Darjan @ Thu Oct 16 2008, 13:15)
Go to the original post
Zdravo, naredil sem nekaj šminkerskih dodelav na prevod. Skype pa z njimn lepo deluje.

Lep pozdrav vsem Skype uporabnikom,
Darjan
hi.png

prevod za Skype v4.0.0.206 ??
Huso
QUOTE (Zizek @ Tue Feb 10 2009, 22:20)
Go to the original post
prevod za Skype v4.0.0.206 ??

pozabi
Prevod za V 4.0.0.206.

Za 'morebitne' pomenske kikse se v naprej opravičujem, angleščina pač ni moj prvi tuj jezik..

LP

Edit : polni prevod 22.02.2009, 10:15
Nadgradnja prevoda 08.04.2009, 21.16

Naj kdo preveri, če je še kaj za popraviti.

LP, prijetno Skypanje
gojinovac
Spoštovani "pozabi"
Iz srca vam se zahvaljujem za prevod.Ker mi je angleščina slaba strana,vam se še enkrat zahvaljujem.Želim vam še veliko uspeha.LP
MatjazZzz
Najlepša hvala za prevod! blush.png Kar tako naprej
ngc2392
ojla, hvala za prevod, samo...takoj, ko ugasnem skype, se "ugasne" tudi slovenščina. Kaj je narobe?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.