Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Bulgarian | български
Skype Community > English > Skype for Windows > Skype Translations
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
valentinvasilev
Да,този пат стана.Опитвах много пати преди това но без резултат.Благодаря ви много.

nemoga
здравейте искам да попитам има ли начин да си изтрия акаунта? Или някой друг да ми го изтрие .. Мерси
zmeYpc
На вашия въпрос е отговаряно многократно. Но допускам, че не това ви мъчи. Ако желаете да закриете своя профил:
1. Изчерпете своя абонамент/Скайп кредит (ако сте ползвали платените услуги). Ако не сте ползвали, преминете направо към т. 2.
2. От Личен профил изтрийте всички данни, които желаете и се отпишете от програмата. След седмица–две*, вашето Скайп име (при условие, че не се вписвате повече в Skype) няма да се листва при търсене, нито ще има данни за вас.

star.png Възможно е този период да е малко по-дълъг.
vess2002
Здравейте,
Имам Windows Vista Home Basic и Skype 3.8
От няколко дни не ми тръгват клиповете от настроението и всичко стана в деня,в който ми се упгрейдва Adobe Flash Player-a.За по нагледно и ясно ще сложа един скрийншот

та като ми излезе горепосоченото изречение избирам разбира се "ДА" и си инсталирвам за пореден път плеъра,но резултат няма sadsmile.png На какво може да се дължи това?

zmeYpc
Щом всичко е станало в този ден, значи причината е в плеъра за flash и/или в начина, по който е станало това обновяване. Skype ползва това, което има в системата.
denica7771
Здравей те ,имам проблем със скайп започна много да ми забиват диалоговите прозорци не само груповите.Много ви моля помогнете ми, защото това много ме дразни и ми усложнява използването на скайп crying.png
miro20
вчера получих емайл , ни в клин ни в ръкав, както си е думата...

Подател: Skype <noreply@share.skype.net> [ добави]
Получател: ...............
Относно: Password token from Skype

========================================================================
============== THIS IS AN AUTOMATED MESSAGE, DO NOT REPLY ==============
========================================================================

Hi there ,

To reset your password, please click on the following link:
......................
.........
и т.н.

та.. това трябва ли да е повод за безпокойство ?
щото не съм изисквал или забравял паролата си...
може би някой си играе с мойто скайп-име и емайл и пробва и налучква "забравена парола" ??
zmeYpc
Здравей,
по всяка вероятност (не си дал пълния текст) е от пощенската система (ако е в чист текст и този подател). Много е възможно да не е за смяна на парола за профила, а напомняне за подновяване/потвърждаване (преди изтичане) на друга твоя парола. Тази за форума. Знам, че няколко други хора са получили подобен текст. Знам, че е потвърдено, че са истински писма. Оставили са ги без последствие. Знам, че има пуснати доклади за грешки и, че тази пощенска система предстои да се преработи основно.

Да, Skype не пращат пароли, нито искат да се въвежда парола в електроннни писма. Но не мисля, че трябва да се притесняваш за нещо друго.
Ако ми препратиш пълният текст бих могъл да разбера повече и да ти пиша конкретно по Skype.

Поздрави!
zmeYpc
QUOTE (denica7771 @ Sat Oct 25 2008, 15:29)
Go to the original post
...имам проблем със скайп започна много да ми забиват диалоговите прозорци не само груповите...
Абсолютно нищо не ви разбирам от обясненията... Моля, опишете: изполваната версия, използваната операционна система, eкстрите към Skype, които ползвате, параметрите на вашата машина: оперативна памет, тактова честота на процесора, свободно място и др. Какво е „групов“ прозорец и в какво точно се състои проблемът с тези >групови< прозорци? А дали всичко с вашата ОС е наред и дали компютърът ви е проверен за вируси и друг зловреден код? Да започнем с тези няколко неща.
denica7771
QUOTE (zmeYpc @ Tue Oct 28 2008, 00:14)
Go to the original post
Абсолютно нищо не ви разбирам от обясненията... Моля, опишете: изполваната версия, използваната операционна система, eкстрите към Skype, които ползвате, параметрите на вашата машина: оперативна памет, тактова честота на процесора, свободно място и др. Какво е „групов“ прозорец и в какво точно се състои проблемът с тези >групови< прозорци? А дали всичко с вашата ОС е наред и дали компютърът ви е проверен за вируси и друг зловреден код? Да започнем с тези няколко неща.

Извинявам се, но не знам точно как да го обясня . Под групови диалогови прозорци имам предвид, че в даден диалогов прозорец има една постоянна група от хора, незнам бройката им тн с две думи общ чат.Проблема ми е следния да вземе на пример че имам две пропуснати съобщения и едното от тях е от тъй наречения общ чат,понякога го отварям без проблеми,но в повечето пъти скайпа ми замръзва и нищо не мога да правя ,нито да затворя нормално скайп, нито нещо друго.Не е от компютъра параметрите са ми добри.С последната версия съм 3,8.Мога да кажа че уидолса ми е на два акаута на моя акаунт скайп се използава ежедневно на другия много по-рядко и там няма проблеми. Преди се справях като триех хронологията от диск с/, но за жалост вече не става .Надявам се този път да съм успяла да Ви обясня. Мерси много за обрънатото внимание.
zmeYpc
QUOTE (denica7771 @ Tue Oct 28 2008, 18:08)
Go to the original post
...Под групови диалогови прозорци имам предвид, че в даден диалогов прозорец има една постоянна група от хора, незнам бройката им с две думи общ чат...
Ами не научих много. Доколкото разбирам имате проблем с пречертаването на екран на съобщенията в публичните чатове и/или фрупови такива. !? Под версия се разбира число във вида: 3.8.0.180, където 180 е номера на варианта. 3.8 е номера на версията, а 0 (нулата е запазена за специални варианти). Добре. След като сте трила и сега не ставало... (с хронологията) не смятате ли, че нещо може да е помазано при вас. Моят съвет е щом не желаете да пазите хронология е да пробвате да премахнете Skype напълно, да почистите системния регистър и папките, а след това да инсталирате начисто. Хронологията не бива да ви притеснява. Просто я изключете от Настройки и не трийте нищо наръка. Щом е работело, пак ще работи. Пробвайте. Впрочем стъпките за това са описвани в тази тема, погледнете. За регистъра ви трябва някой от безплатните инструменти. Преди обаче да премахнете Skype, моля, проверете КАКВИ екстри ползвате и ми пишете тук. Да не би някоя несертифицирана екстра, или зловреден код маскиран като екстра да е зареден при вас? Моля, пишете. По принцип ви съветвам да си изтеглите версията от официалния сайт. И да не инсталирате диспечераза екстри, нито лентата на Skype за IE или пък за FF.
miro20
QUOTE (zmeYpc @ Mon Oct 27 2008, 23:07)
Go to the original post
Здравей,
по всяка вероятност (не си дал пълния текст) е от пощенската система (ако е в чист текст и този подател). Много е възможно да не е за смяна на парола за профила, а напомняне за подновяване/потвърждаване (преди изтичане) на друга твоя парола. Тази за форума. Знам, че няколко други хора са получили подобен текст. Знам, че е потвърдено, че са истински писма. Оставили са ги без последствие. Знам, че има пуснати доклади за грешки и, че тази пощенска система предстои да се преработи основно.

Да, Skype не пращат пароли, нито искат да се въвежда парола в електроннни писма. Но не мисля, че трябва да се притесняваш за нещо друго.
Ако ми препратиш пълният текст бих могъл да разбера повече и да ти пиша конкретно по Skype.

Поздрави!

ами не знам къде е проблема, но получих още 3 такива писма.
вчера още едно , и днес - две.
ако си ресетна паролата със служебна, и си върна после каквато искам, ще спре ли това уведомяване ?
и защо да е от форума ? аз позабравих да влизам тука, и този емайл бе причината, а не обратното smile.png

а иначе за времето през което са пратени емайлите съм бил постоянно онлайн.
т.е. не съм се вписвал или отписвал от скайп.

а пълния емайл не го публикувам тук от съображения за поверителност някаква все пак smile.png
но ако трябва ще го пратя .
zmeYpc
QUOTE (miro20 @ Tue Oct 28 2008, 19:21)
Go to the original post
ами не знам къде е проблема...
Мисля, че знаеш моето Скайп име. А може и в ЛС. Мога само да гадая за какво е. Със сигурност ще го препратя на човек да разследва. Това за форума е само предположение. Погледни за всеки случай настройките на своя профил в Skype (имам предвид в сайта на Skype). Много е възможно там да има нова настройка за подсещане за смяната на паролата. Ако желаеш прати ми текста на първото писмо по Skype или в ЛС. Казах ти ще попитам. Успех.
zmeYpc
Миро, по Skype е по-бързо и по-лесно. Благодаря.
Много моля ако някой друг има подобен на Миро проблем да се свърже с мен по Skype.
denica7771
Мерси много скайп винаги си тегля от официалния сайт. Нямма никакви екстри включени.Скайпа си го преинсталирах ,но когато ме пита за хронологията си я запазих,защото държа на нея. Вече ми писна с две думи от този бъг или не знам как да го нареча заради него да си преинсталирам скайп и да си трия хронологията. Ако ме разбирате много е досадно.Ще опит нещата,които ме посаветвахте ,за което съм Ви много благодарна. Мерси много и хубав ден на всички sun.png
zmeYpc
QUOTE (denica7771 @ Wed Oct 29 2008, 15:47)
Go to the original post
Мерси много скайп винаги си тегля от официалния сайт. Няма никакви екстри включени. Скайпа си го преинсталирах, но когато ме пита за хронологията си я запазих, защото държа на нея. Вече ми писна с две думи от този бъг или не знам как да го нарека заради него да си преинсталирам скайп и да си трия хронологията. Ако ме разбирате много е досадно. Ще опитам нещата, които ме посъветвахте,за което съм Ви много благодарна...
Значи, това че не ползвате екстри е добре. По принцип е хубаво да ползвате само такива екстри, които са означени със синия знак Skype certified. Понякога към Skype се свързват не само екстри, но и приложения (например помощно приложение за камерата от Logitech и др. такива). Моят съвет е да погледнете за всеки случай какво е зададено при вас в: Инструменти > Настройки > Разширени > Диспечер на достъпа до Skype от други програми. Преценете какво има при вас. От този диалог вие определяте кои програми получават или не получават достъп до програмата. Сега друго: ако причината за вашия проблем е някаква грешка в системния регистър, то трябва след като премахнете Skype (със запазване на хронологията, която няма да изгубите, ако изберете, както сте и направила) да почистите регистъра от всички записи, свързани със Skype. В темата има подробни описания как се прави. Едва тогава е добре да инсталирате последната публична версия. Но не преди почистване на регистъра. Самият аз не съм убеден, че това има нещо общо с инсталационния пакет (както вие се изразявате бъг). В противен случай това щеше да се случва непрекъснато с всички стотици хиляди инсталирания на Skype за Windows, които стават всеки ден. По-скоро вие имате проблем/грешка с вашата операционна система или конкретна среда. Неприятно е, но е 100% поправимо. Надявам се това да ви помогне допълнително. Успех!
cleri
Здравейте, искам да попитам дали е възможно да си сменя името с което първоначално се реистрирах в скайп?
Благодаря предварително.
zmeYpc
Не. Регистрирате ново Скайп име.
casba
QUOTE (cleri @ Tue Nov 4 2008, 21:09)
Go to the original post
Здравейте, искам да попитам дали е възможно да си сменя името с което първоначално се реистрирах в скайп?
Благодаря предварително.

Аз също искам да си сменя името, но ако единствения начин е да регистрирам нов акаунт, как мога да пратя някакво съобщение с новия ми user на част от сегашните абонатите, които искам да добавя след това?
zmeYpc
Скайп името е уникално, т.е. нещо като името, което давате при регистриране на е-поща. Това е с оглед да няма дублиране и не може да се променя по тази причина. Ако желаете да си прехвърлите абонатите от стария към новия профил ви съветвам следното:
1. Да добавите новия към стария, и като сте вписан едновременно и в двата да изпратите списък с абонати, включващ всички абонати от стария към новия профил.
2. После, от новия пишете до всеки по отделно и обяснете кой сте и защо го правите.
3. Добре е да изтриете всички чувствителни данни от стария си профил (име и фамилия, телефони, рождена дата, пол, местоположение, друго) и да го оставите, както е.
Не ми е известно досега да са изтривани регистрации на профили, които не се използват още от ден първи на Skype. Просто, ако даден профил не се ползва активно, след около 14 дни, той престава да се листва при търсене.
Това е. Успех!
kicata
QUOTE (Forester @ Sun Jun 22 2008, 16:55)
Go to the original post
Здравейте,
имам проблем с входящото видео от версиите някъде след 3.1.* и нагоре.
Click to view attachment
Появяват се вертикални черти в образа на приеманото видео.
В същото време моето изходящо видео е ок, при снапшот също.
Вероятно проблемът е някъде в уебкамерата ми (Canyon 1.3 MPx), но все пак като се върна на версия 3.0.0.216, всичко е ок.
Ако някой е имал подобен проблем, ще се радвам да сподели опит.

И аз има проблем с входящото видео като върна стара версия видеото си е добре пробвах с директ х сложих кодеци гледах за разлика в config.xml и shared.xml няма оправяне изходящото видео от мен си е ок виждат ме перфектно но аз виждам на черти сега съм с версия 3.8.0.180 незнам при старите версии си работи видеото сложих новата версия единствено защото старата иска повече ресурс и бави компютъра.Ако някой има идея защо е така да сподели worried.png
zmeYpc
Здравейте, съжалявам за забавянето на отговора. Причината е, според мен, че от 3.1 насам се ползва нова звукова библиотека, която по-всяка вероятност е несъвместима (или не работи добре) с драйверите на вашата камера. Моят съвет е да:
1. Обновите своите драйвери.
2. Потърсите със сигнатурата на вашия модел в гугъл за хора със сходен проблем и да прочетете как (ако въобще е възможно) са решили проблема с версиите на Skype от 3.1 нагоре.
Имайте предвид, че 3.5 или 3.6 съдържа нова подобрена версия на същата звукова библиотека.
Желая ви успех! Ще се радвам, ако откриете решение и споделите тук с останалите.
ppktechno
Здравейте! Искам да попитам как мога да препродавам ваучъри за Skype(както www.money2mail.com skype.bulport.com и други)? Имам предвид... знаете афилиейт програмата на skype в cj.com - от там хората продали ваучър взимат 25% комисионна, и аз искам да правя същото с разликата, че аз купувам ваучърите и ги продавам с по-разумни и лесни за хората начини на плащане.
Задължително ли е да имам фирма? Как мога да купувам ваучърите на преференциална цена и без лимит?
zmeYpc
За съжаление нямам никаква информация, с която да ви помогна. Вижте в сайта на Skype.
tyra.banks
много съжелявам че пиша тук но незнам къде sweating.png искам да попитам един въпрос.значи преди време ме добавиха в един общ чат и аз написах съобщение и го пратих в тоя чат и после напуснах чата.обаче сега много ми трябва да изтрия това съобщение обаче нито знам как да се върна в чата нито как да го изтрия (съовщението)ако някой може да ми каже как (програма ли трябва нещо др ли ) моля ви помогнете sadsmile.png
mUlkOoOv
Здравейте! Имам едно огромно желание - да пиша на български в чата... Но това ме затруднява особено много... Проблемът ми е с емотиконите, защото съм свикнал да ги пиша, а на никого не се харесва :Д или (рофл). Молбата ми е :Д да отговаря на bigsmile.png , (партъ) на party.png и така нататък. Не говоря за промяна в официалната версия, а примерно някаква притурка или скрипт. Надявам се, че не само аз ще се радвам на такова нещо.
GabsoN
Здравейте.
Имам един бърз въпрос. Как мога да разбера, дали някой ме е изтрил от абонатите си. И ако ме е изтрил, дали аз все още мога да му виждам аватара, настроението(не личния статус) представянето и т.н. Благодаря и Весели Празници! smile.png
mUlkOoOv
Няма как да видиш дали те е изтрил, защото ти виждаш кога е на линия, балона и снимката. Ако те е блокирал тогава няма да го виждаш
zmeYpc
QUOTE (tyra.banks @ Sun Dec 21 2008, 15:26)
Go to the original post
...преди време ме добавиха в един общ чат и аз написах съобщение и го пратих в тоя чат и после напуснах чата. обаче сега много ми трябва да изтрия това съобщение...
След като сте напуснал чата няма начин. Единственият начин е някой участник да ви добави отново, НО тъй като времето за редактиране на съобщения ще е просорчено, пак няма да можете да редктирате предишното съобщение. Мисля, че времето за редактиране е някъде час-час и половина.
zmeYpc
QUOTE (mUlkOoOv @ Fri Dec 26 2008, 00:07)
Go to the original post
Здравейте! Имам едно огромно желание - да пиша на български в чата... Но това ме затруднява особено много... Проблемът ми е с емотиконите, защото съм свикнал да ги пиша, а на никого не се харесва :Д или (рофл). Молбата ми е :Д да отговаря на bigsmile.png , (партъ) на party.png и така нататък. Не говоря за промяна в официалната версия, а примерно някаква притурка или скрипт. Надявам се, че не само аз ще се радвам на такова нещо.
Аз отдавна отправям искания за подобна функция, но без резултат засега. Ясно е, че за азбуки извън латиницата (българска, гръцка, китайска, японска, корейска и др.) е изключително неудобно да се въвеждат комбинации за емотикони. Няма техническа възможност това да се дефинира някъде, иначе аз бих го направил веднага. Засега няма положителен отговор на моето искане. Може би защото и няма оплаквания от български, а и други потребители, които ползват различна азбука. От друга страна обаче знам, че може да бъде написана програма, която да върши това. Във версията на Skype за Mac OS X има възможност да се дефинират други комбинации за въвеждане на емотикони, но това е особеност на ОС. Ако някой проявява интерес да напише такава програма за Windows и/или Linux ще се радвам да ми пише. От своя страна аз ще се опитам да поставя този проблем отново и през 2009 година.

Искам официално да ви съобщя, че през 2009 година ще имаме официална поддръжка в Skype за Mac OS X на български. По този начин българският език ще се нареди сред малкото езици, които имат официална поддръжка в Skype за Windows, Linux и Mac OS X. Всички очакваме това да стане при следващото публично обновяване на версията на Skype за Mac OS X.
radostdk
Здравейте и от мен. Не можах да открия някъде този проблем, затова пиша тук.
На много мои познати в скайп им се е активирал този файл naked-girl.com, който се препраща автоматично до всичките им абонати. Как трябва да се процедира в такъв случай? Благодаря предварително!
anji01
Здравейте!От два дни имам проблем със Скайп версия 3.6,и поради тази причина си инсталирах новата версия 3.8.Проблема се изразява в това,че при отварянето на скайпа на раборния ми плот се появяват едно или две прозрачни екранчета като в рамака,но нищо не се вижда,които остават така,дори и като затворя скайпа,а се махат само когато изтрия изцяло скайпа от компютъра си и от време на време ми се появава ту че ще изпраща някакви файлове премигващо,ту да махна от списъка абонати,узасно е!Надявам се да може да ми помогнете,защото тези екранчета са ужасни не мога да гледам нищо от тях!Да не би пък да е някакъв вирус,но след като инсталирах новата версия пак продължи да го прави?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.