QUOTE(_BAD_BOY_ @ Mon Apr 23 2007, 17:33) [snapback]386218[/snapback]
еми понякога като си пиша с приятелите ми и ми исчезва онова прозорче кадето пиша

Явно не съм гледал достатъчно внимателно!
Пробвай до обновиш до
Скайп 3.2 БЕТА и виж дали проблема пак ще се появи.
Между другото докладването на бъгове попринцип е работа на Ники - не моя!

QUOTE(S-Jay @ Mon Apr 16 2007, 11:19) [snapback]383826[/snapback]
Имам проблем със Скайп, ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарен. Значи като си напиша потребителското име и паролата и като дам вход ми зарежда и ме изхвърля от Skype. Не знам защо. И потребителското име и паролата са верни.
--
Edited by moderator : Please write correctly. Using roman characters when writing in bulgarian is not recommended at all, and texts will be edited. Respect the language!
Редактирано от модератор : Моля, пишете коректно. Използването на латиница, когато пишете във темата не е никак препоръчително и следователно текстовете ще бъдат редактирвани. Уважавайте езика!

РешениеВъв вашия случай не инсталирайте просто "върху" старата версия!
Често някои от файловете не се обновяват правилно и се повреждат.Така, че ПЪРВО опитайте с:
Изтриване на файла config.xml
(Задължително затворете SKYPE): всякакви ръчни промени в config.xml ще бъдат изгубени.
За да намерите къде във вашата машина се намира config.xml копирайте и поставете откроеното в получерно:
%AppData%\Skype в адресното поле на Windows Explorer или на IE и ще видите всички файлове в тази папка, независимо дали са скрити, или не, трябва да сте в папка със същото име, каквото е вашето скайпиме, сега с двукратно щракване я отворете и там ще намерите config.xml, който трябва да изтриете.
Файлът config.xml ще се изгради повторно без загуба на данни, но да се надяваме и без грешки, със следващото зареждане на Skype.
Единственото, което трябва да направите е да се впишете наново и Skype ще изгради нов и правилен config.xml, и
и ще изтегли целият ви списък с абонати.
ЗАБЕЛЕЖКА: ако решите да изтриете config.xml ТРЯБВА да помните паролата си за вписване, и да знаете, че всички настройки ще се върнат до фабричните!Сега да опитаме и:
Изтриване на файла shared.xml
Къде се намира shared.xml?За да намерите къде във вашата машина се намира
shared.xml копирайте и поставете откроеното в получерно:
%AppData%\Skype в адресното поле на Windows Explorer или на IE и ще видите всички файлове на Скайп намиращи се в папката "Application Data", независимо дали са скрити, или не. Файлът shared.xml не се намира в папка и ще го откриете веднага щом въведете оказания "код".
Файлът shared.xml ще се изгради повторно без загуба на данни, но да се надяваме и без грешки, със следващото зареждане на Skype.
ВТОРО (ако все още няма промяна)
Преинсталиране на Skype начистоИзползвайте Добавяне/премахване на програми в КП.
Разрешете изтриването на хронологията (Внимание!!! Губите цялата хронология на чата и др. записи!)
Сетне проверете (ще трябва да разрешите показването на скритите файлове и папки от Опции на папка.) в
C:
Documents and settings
Вашето Windows потребителско име
Application data
Там не трябва да има папка Skype!
Ако все още има --> изтрийте я!
Преминете в
C:
Documents and settings
All Users
Application data
Тук също не трябва да има папка с име Skype