QUOTE(dimd @ Tue Feb 27 2007, 10:13) [snapback]365252[/snapback]
При закупуване на ваучер от 2,50 лв.,ми бе даден код от 11 знака,но при опит да го заредя от страницата на SKYPE,бях уведомен,че кода трябва да е от 15 знака.
Къде е грешката.
Какво Ви е мнението за зареждане на ваучер през
Money2Mail ?
Грешката може би е при теб: кода (Serial Number), който си получил в Money2mail не е 11 знака, а 12 !
Да, на страницата на Skype е обявено, че серийния номер е 15 знака и, че е "на гърба на ваучера".
Това може би се отнася за ваучери на хартиен носител.
Ето и обяснението на
Skype за разликата м/у 15 и 12 знака!
Ваучерите, които се продават в Money2Mail са закупени "online" от сайта на Skype и се генерират автоматично от тяхната система - там серийните номера не са 15 знака, а 12 !
Преди няколко месеца беше станала грешка в системата за генериране на ваучери на Skype - един ваучер от 1 евро беше грешен - пратих писмо на Skype Limited и ми замениха ваучера с нов ... това може да се е случило и в твоя случай (ако си въвел правилно номерата получени от Money2Mail)
QUOTE(Калин @ Tue Feb 27 2007, 15:01) [snapback]365374[/snapback]
По темата SkypeOut не съм компетентен, но ще си позволя да кажа няколко думи. Ваучерите предимно идват като подарък при закупуване на хардуер от магазина на Скайп. До колкото аз знам има ваучери от 10 и 25 евро, но може и да има и по-големи (скоро не съм се интересувал от SkypeOut). Много ми е чудно как сте си купил ваучер от 2,50 лв.

Skype Limited S.A не носят никаква отговорност при правене на покупки от други сайтове - най-гарантирано е да се прави покупка директно от сайта на Скайп, защото може да Ви измамят.
Ваучери може да си закупи всеки потребител от сайта на Skype под формата на "Gift Certificates", стойностите са: 1, 2, 5, 10 и 25 евро !
QUOTE(zmeYpc @ Tue Feb 27 2007, 19:54) [snapback]365510[/snapback]
Няма партньорско споразумение м/у Skype Limited S.A. и Евгени Нурков E-mail: admin@money2mail.com
Всички преводи, които правите към това лице са на ваш риск и отговорност.
Сайтът отдавна е докладван в отдел „Злоупотреби“.
Трикът, който ползват този, а и подобни хитреци е да се абонират за услугата Skype for Buisiness (достъпна е от страницата с вашия профил в сайта на Skype). Проблемът е, че има наложен месечен лимит и тези лица не са в състояние да ви прехвърлят кредита от 2,50 лв..

Всеки може да се възползва от услугата Skype for Buisiness. Предимството е за малки офиси и форми, които искат централизирано да купуват кредит и услуги и да плащат от една сметка. Администраторът на групата единствено може да добавя скайпимена и да разпределя общия месечен лимит сред членовете на бизнесгрупата. Така, че лично се обърнете към лицето Нурков (изобщо се съмнявам, че се казва така, но това е друга тема) Тук да вметна, че подобни измами са масова практика в земите на ОНД и близките тям страни.
Не ползвайте подобни хватки и ще се чувствате добре. Моят съвет е да прегледате тази секция: има ръководство в 3 части как се купува Skype кредит с български лева от сметка в една от 5 посочени банки.
Да казвам се Евгени Нурков и това е истина !
"Трикът" със Skype for Buisiness се ползва в крайни случаи когато неможем да набавим ваучерите заради месечният лимит от 100 евро.
Но този "трик" трябва да се прави ръчно от човешка ръка (което отнема време и не е възможно винаги да се отреагира моментално и потребителя на Money2Mail трябва да чака).
Затова се ползват Gift Certificates под формата на ваучери, които се издават автоматично от системата Money2Mail веднага (ако са в наличност, което е обявено) в момента на заплашане от потребител.
Идеята на тази услуга не е измама, а алтернативен начин на закупуване на кредит чрез микросметка или дебитна карта през
ePay.bg.
За услугата има
такси, които са публично обявени и всеки потребител може сам да си реши дали ще използва услугата или не !
Не ми е ясно защо сайтът отдавна е докладван в отдел „Злоупотреби“, като невиждам злоупотреба в случая - точно обратното: помагаме на хората от Skype обществото в България, за които този начин на разплащане е по-удобен. Ваучерите са платени на Skype, така че те не са ощетени! Единствената разлика е, че има такси, но всеки е свободен да избира дали да ползва услугата или не !
За партньорско споразумение м/у Skype Limited S.A. и Money2Mail, ако знаеш какви са варянтите да стане факт, моля пиши ми и ще направя всичко възножно това да се случи!
(Конкуренцията на Skype - BETAMAX за целта са изградили автоматизирана система за дистрибутори на ваучери, която си има офицялен "Voip Resellers List", в който Money2Mail има
ЗЛАТЕН медал. Ако това съществуваше и при Skype, нямаше да има недоразумения и да се пише по форумите)