QUOTE(radostdk @ Sat Mar 10 2007, 12:59) [snapback]370329[/snapback]
Здравейте, ще съм ви много благодарна, ако някой помогне, значи на моя компютър сядаха 5-6 човека, всичките бяха включили и скайп-а ми. Как аз да им изтрия имената от падащото меню??? Искам само моето скайп име да си го има, вместо да си го избирам от списъка, в същото време не искам автоматично да ми се стартира скайп-а. благодаря предварително.
Отвори "My computer/Моят компютър" и отгоре в лентата за писане на интернет адрес/път напиши "%AppData%\Skype\". Ще ти се покажат всички файлове, които използва Скайп независимо, че попринцип са скрити. Там ще видиш папки, чиито имена са същите като на скайп имената на съответните хора, които са сядали освен теб. Изтрий всички такива папки и остави само папката която се казва като скайп името ти.
ВНИМАНИЕ!!!ИЗТРИЙ САМО ЧУЖДИТЕ ПАПКИ-НЕДЕЙ ДА ПИПАШ СТРАНИЧНИТЕ САМОСТОЯТЕЛНИ ФАЙЛОВЕ!!!
След като папките са изтрити вече онези чужди скайп имена няма да ти се явяват в падащия списък. В този прозорец, където попринцип въвеждаш скайп името и паролата си има две опции:
- вписвай автоматично със зареждане
- стартирай Skype със зареждане на ОС
Ако не искаш Скайп да стартирва автоматично като си пуснеш компютъра просто махни отметката пред втората опция. Има и друг път до тази настройка, а той е: Инструменти>Настройки>Разширени и най-отгоре е опцията.
Извън темата: Има тема за българи тук - трябваше въпроса там да е поставен.