Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tez mam ich w dupie........
Skype Community > English > Skype for Windows > Skype Translations
Anonymous
Potwierdzam dlaczego my musimy umiec english a nasz polski jest best off
oni nie znaja takich stwierdzen jak full wypas, czy z bomby, szczelic buraka to peny mysla ze w polsce nie mamy komputerow a zycie jest inne rozmawialem z gosciem z USA to wymiekl jaki mam komputer w domu hehehehe do dzis mysla ze u nas dzieci biegaja w czapkach do szpica z czerwona gwiazda... A propo jeste bardzo za spolszczeniem tego softu jest WYPASIONy......
Anonymous
No i juz jest smile.png
dream_1983_
Maverick... Ja spedzilam ponad rok w USA i musiales trafic na jakiegos buraka, ktory w ogole nie wie, gdzie jest Polska! :roll: Oni dobrze wiedza jak u nas jest, the polish community is huge there :!:

Chcialam jeszcze zapytac o polskie forum... Znalazlam linka w jednym z postow, ale po wejsciu tam strona sie wieszala. Prosze jeszcze raz o linka.

Co do polskiej wersji- swietnie, ze jest! Thanks guys bigsmile.png
PiERR0T_
QUOTE(dream_1983)
Maverick... Ja spedzilam ponad rok w USA i musiales trafic na jakiegos buraka, ktory w ogole nie wie, gdzie jest Polska! :roll: Oni dobrze wiedza jak u nas jest, the polish community is huge there :!:

Chcialam jeszcze zapytac o polskie forum... Znalazlam linka w jednym z postow, ale po wejsciu tam strona sie wieszala. Prosze jeszcze raz o linka.

Co do polskiej wersji- swietnie, ze jest! Thanks guys bigsmile.png

Mieszkam we Francji, i jest troche racji w tym co Mawerick mowi. Tutaj tez tak ludzie mysla, mimo ze "the polish community is huge here !"... Ale francuzi to zabojady... wink.png
K4r0l
Hyhy, zajebisty Polski wątek bigsmile.png :mrgreen: bigsmile.png :mrgreen: bigsmile.png :mrgreen:
dream_1983_
Hmmm, ale nadal nie doczekalam sie linka do polskiego forum Skype... :roll: Poda ktos :?: :!:
K4r0l
A istnieje wogóle :?:
Kiedyś było http://skypepl.board.dk3.com/2/ ale na tym samym forum, prowadzono kilkanaście różnych "tematów"
mibez_
Witam pewnie ze jest juz podałem link ale jeszcze raz to zrobie http://www.forum.skype.com.pl/ tu jest wiecej do czytania Pozdro bigsmile.png bigsmile.png
Sebastian
W Islandii dziwią się że my wogóle Sieć mamy. Myślą że my wychodzimy do budki z serduszkiem na dzwiach żeby się załatwić a w ogóle to w Polsce to się po rosyjsku mówi bo to chyba jedna z bylych rosyjskich republik. Grrrrr
jari_
Zawsze miałem wrażenie, że za granicą myślą, że mamy zimę cały rok i że koło naszych lepianek chodzą niedźwiedzie. Troche czasu upłynie zanim świat zrozumie jak naprawde wygląda Polska.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.