Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Hungarian Translation - Magyar fordítás - (2.)
Skype Community > English > Skype for Windows > Skype Translations
Bender Márk
dull.png hi.png

A program a 1.3.0.29-es béta verziótól kezdődően tartalmazza a magyar nyelvű fordítást; erről az oldalról a hivatalos megjelenések közötti javított/jobbított fájlok tölthetők le.

A fájlt érdemes a C:\Program Files\Skype\Phone mappába menteni (bár természetesen máshonnan is "meg lehet mutatni" a Skype-nak a nyelvi fájl betöltésekor).
A nyelvfájl betöltése a Skype-on tehető meg: Eszközök > Nyelvválasztás > Nyelvfájl betöltése

wait.png Várjuk az építő jellegű javaslatokat, hibajelentéseket, észrevételeket.
Köszönjük!

Egy-két link:

A Skype magyar honlapja: http://www.skype.hu
(Közvetlenül a legfrissebb verzió letöltése: SkypeSetup.exe)

A Skype-ról a Wikipediában (angolul): http://en.wikipedia.org/wiki/Skype
A Skype-ról a magyar Wikipediában: http://hu.wikipedia.org/wiki/Skype

Az Első Magyar Skype-club honlapja: http://skype-club.hu/

És a legfrissebb nyelvi fájl:
(a korábbiakat is fent hagyom egyelőre)
Bender Márk
Szervusztok!

Megjelent az új Skype, letölthető a Skype oldaláról:
http://download.skype.com/SkypeSetup.exe

A fordításról:
Pepó - akinek köszönjük az eddigieket! - megkért, hogy folytassam ezt a munkát, így mostantól én (Bender Márk) tüsténkedem a Skype magyarításán.

Természetesen várom/kérem, hogy "ostromoljatok" bátran (itt, a fórumban vagy a skypeford@freemail.hu címen) mindenféle jobbító szándékú kritikával!... smile.png

Köszi és üdv:

Bender Márk

yes.png Köszönet az alábbiaknak:

• Koncz László és Stefanik Gábor
• Naszódi Mátyás
• Peti Lajos
Skinner_
Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy linux alá lesz-e fordítás, nagyon jól jönne.
Pepo_
[quote=Skinner]Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy linux alá lesz-e fordítás, nagyon jól jönne.[/quote]

Egyenlőre még nem, hidd el, amint lesz rá lehetőség, azonnal tudni fogsz róla.
Egy időben azt tervezték, hogy majd a M$ fordítást veszik alapul, de ez értelmetlen....
kopasz_
re,

a nemrég kijött webcames beta változathoz lesz a közeljövőben magyar fordítás, vagy megvárjátok vele a végleges verziót? csak mert akkor nem állok neki a foltozgatásnak... :wink:

üdv,
kopasz
Bender Márk
[quote=kopasz]
a nemrég kijött webcames beta változathoz lesz a közeljövőben magyar fordítás, vagy megvárjátok vele a végleges verziót? csak mert akkor nem állok neki a foltozgatásnak... :wink: [/quote]

Szerintem ne állj neki, a napokban fent lesz a nyelvi fájl.
A véglegesben (várhatóan még decemberben) természetesen benne lesz a teljes magyar.

(Az újabb nyelvi fájlokhoz majd tőled is szívesen vesszük az észrevételeket!)

Üdv:
BM
kopasz_
[quote=bendermark]
Szerintem ne állj neki, a napokban fent lesz a nyelvi fájl.
A véglegesben (várhatóan még decemberben) természetesen benne lesz a teljes magyar.

(Az újabb nyelvi fájlokhoz majd tőled is szívesen vesszük az észrevételeket!)

Üdv:
BM[/quote]

Meglesz, nem kell aggódni! :lol:

Üdv,
kopasz
Bender Márk
Sziasztok!
Feltöltöttem a nyelvi fájl mai állását. 2.0.0.53-asnak hívják, mert itt tart a fejlesztés a "műhelyben", de természetesen használható a jelenleg letölthető 2.0.0.43-as bétához.
Várom az észrevételeket! (a fórumon / e-mailben / Skype-on...)
nagy_peter_
Szeretném megkérdezni, hogy a Linuxos magyar fordításnak technikai okai vannak, hogy nem készül el, vagy nincs rá idő. Mert amennyiben csak azon múlik, hogy nincs aki lefordítsa, én szívesen segítenék benne.. Sőt, akár az egészet megcsinálnám, ha kapnék hozzá fordítandó fájlt...
Bender Márk
Egy éve, amikor átvettem, még nem lehetett. -- Rákérdezek...
saynos_
Sziasztok!

Aaaaah, Magyar szavakkal irhatok! smile.png
A kerdesem a kovetkezo lenne: Linux ala van/lesz skype_hu.qm, vagyis magyar lang file? (barmilyen formaban smile.png)

Nagyon sokunknak lenne ra szuksege.

Koszonom szepen elore is!

Tisztelettel: Saynos
Bender Márk
[quote=saynos]A kerdesem a kovetkezo lenne: Linux ala van/lesz skype_hu.qm, vagyis magyar lang file? (barmilyen formaban smile.png)
[/quote]

igen, szokták kérdezni mások is. legutóbb egy hónapja kérdeztem rá náluk, akkor még ezt írta az illetékes csajszi:
"we use for Linux Windows language file which gets converted. Right now the Linux project is on halt, so no development at all. If things change, I'll let you know."

szóval tömören: egyelőre nincs... :-/

Márk
saynos_
Koszonom a gyors valaszt!
Nincs lehetoseg ra, hogy leirja valaki hogyan lehet language file-t kesziteni?
Egy esetleges osszefogassal kolcsonosen segithetnenk egymasnak.

Nagyon koszonom!

Udv: Saynos
Bender Márk
[quote=saynos]Nincs lehetoseg ra, hogy leirja valaki hogyan lehet language file-t kesziteni?[/quote]

Én ugyan nem használok Linuxot, de tudomásom szerint a linuxos változatban nincs lehetőség nyelvfájl szerkesztésre/betöltésére (mint a windowsosban), úgyhogy csak a "gyári" nyelveken lehet használni.
saynos_
Ertem. sadsmile.png

Ezt saynalattal hallom. Tudomasul vettem koszi!
Ha ezugyben valtozas tortenik, kerlek kuldjetek egy pm-et.

Nagyon koszonom elore is!

Udv: Saynos
Xor_
hello.

Ugyan nem ebbe e tpoicba tartozik, de nem tudok hova fordulni magyarul, így itt kérek segítésget.

Skype om jól működik azonban a skypeout (egyenleg feltöltve, aktív) amikor vonalas vagy mobil számot hívok, 2 csengetés után megszakítja a vonalat.

Ez miért lehet?
Bender Márk
[quote=Xor]Skype om jól működik azonban a skypeout (egyenleg feltöltve, aktív) amikor vonalas vagy mobil számot hívok, 2 csengetés után megszakítja a vonalat. Ez miért lehet?[/quote]

Nem tudom, megkérdem, akit tudok (ha kiderül valami, jelentkezem), de esetleg próbálj meg felrakni korábbi verziókat, hátha kiderül, hogy azzal megy, vagy ha most nem a legújabb van fent, akkor frissítsd.
Xor_
[quote=bendermark][quote=Xor]Skype om jól működik azonban a skypeout (egyenleg feltöltve, aktív) amikor vonalas vagy mobil számot hívok, 2 csengetés után megszakítja a vonalat. Ez miért lehet?[/quote]

Nem tudom, megkérdem, akit tudok (ha kiderül valami, jelentkezem), de esetleg próbálj meg felrakni korábbi verziókat, hátha kiderül, hogy azzal megy, vagy ha most nem a legújabb van fent, akkor frissítsd.[/quote]
Köszönöm a 2.0.0.90 verzió megoldotta a problémát. Előtte a 2.0.0.97 volt telepítve
Bender Márk
A Skype oldaláról jelenleg letölthető 2.5.0.72 béta verzióban lévő magyar nyelvfájl olyan hibát tartalmaz, amely miatt nem lehet új partnert felvenni, illetve az engedélykérés (partneradatok cseréje) sem működik -- elnézést a kellemetlenségért!

javasolt megoldás:
az új nyelvfájl betöltése, amelyet most tettem fel ide, a fórumba
(http://forum.skype.com/download.php?id=1897)

"lustább" megoldás:
a programon belül átváltás egy másik nyelvre - úgy már menni fog
mess_
Üdv!

Most, hogy van némi "ráutaló magatartás" smile.png arra, hogy még nem dobták teljesen a linuxos Skype kliens fejlesztését, van esély arra, hogy készülHESSEN magyarítás a linuxos változathoz is?
Rákérdeznétek esetleg? Előre is köszönet érte.

Üdv: Mess.
fecoka_
Sziasztok! Kérek linuxhoz magyarfilet..vagy tool-t hogy magam fogassak magamnak 1et vagy az idevágó értelmező rutin forrását...vagy egy fileprotokolleirást..vagy VALAMIT!!!
Hihetetlen hogy már eleve a linuxos kiadásból kimaradt a magyar... sadsmile.png :evil:
üdv.

Fecóka
Bender Márk
[quote=mess]Most, hogy van némi "ráutaló magatartás" smile.png arra, hogy még nem dobták teljesen a linuxos Skype kliens fejlesztését, van esély arra, hogy készülHESSEN magyarítás a linuxos változathoz is?
Rákérdeznétek esetleg? Előre is köszönet érte.[/quote]
jó hír, Mess (és Fecóka és Nagypeti stb.):
most adták ide excelben azt a néhány linux-sort, ami nincs benne a windowsban, hogy csináljuk meg azt is, úgyhogy ez már több, mint "ráutaló magatartás" a tekintetben, hogy lesz valami... smile.png reméljük a legjobbakat... :wink:

ha van fejlemény jelentkezem

( :!: és persze majd nagyon várom minden linuxos visszajelzését, hogy hol, mit kell javítani, mert én csak win-es verziót látok. köszi, előre is! :wink: )

Márk
fecoka_
Hi!

[quote=bendermark]
jó hír, Mess (és Fecóka és Nagypeti stb.):
most adták ide excelben azt a néhány linux-sort, ami nincs benne a windowsban, hogy csináljuk meg azt is, úgyhogy ez már több, mint "ráutaló magatartás" a tekintetben, hogy lesz valami... smile.png reméljük a legjobbakat... :wink:

ha van fejlemény jelentkezem

( :!: és persze majd nagyon várom minden linuxos visszajelzését, hogy hol, mit kell javítani, mert én csak win-es verziót látok. köszi, előre is! :wink: )

Márk[/quote]

Várom és már tesztelem is!!! smile.png KÜLD amint lessz mit.
THX!

üdv.

Fecóka
Bender Márk
(törölve)
Astra Elegance
Sziasztok !

Én egy régebbi Skype 1.2.0.48 verzióhoz keresek magyar nyelvi filet .

Honnan lehet ilyet előkotorni ?

Tud nekem ebben a kérdésben valaki segíteni ?

Még egy kérdés !

A régebbi Skype verziókat kissebb verziólépésekben hol lehet megtalálni/letölteni ?

Az oldversion.com -on csak nagy lépésekben van meg . sadsmile.png

Köszönöm !

Astra
VoltNincs
QUOTE(Astra Elegance @ Sun Aug 27 2006, 06:34) [snapback]291459[/snapback]

Sziasztok !

Én egy régebbi Skype 1.2.0.48 verzióhoz keresek magyar nyelvi filet .

Honnan lehet ilyet előkotorni ?

Tud nekem ebben a kérdésben valaki segíteni ?

Még egy kérdés !

A régebbi Skype verziókat kissebb verziólépésekben hol lehet megtalálni/letölteni ?

Az oldversion.com -on csak nagy lépésekben van meg . sadsmile.png

Köszönöm !
Astra

Szia,

nem igazan ajanlott regi Skype verziot hasznalni, de viszont az uj elmeletileg kompatibilisek kell legyenek a regi Skype verziokkal. Nem tudom, hogy a 2.5-os vissza megy-e 1.2-ig, de probald meg.
Regebbi Skype verziot itt talalsz: https://developer.skype.com/Download lepj be a Skype usereddel es a lap aljan talalsz egy olyat, hogy OldVersions.
UGYELJ nem biztos hogy a regi verzio be is fog engedni. CSAK kimondottan teszt szempontjabol ajanlott a regi verziokat hasznalni avagy arhivum keszites celjabol.

Remelem segit,
VoltNincs
dmjudit
Üdv mindenki!

Csak jelezni szeretném, hogy milyen jók vagytok és hogy van ez a fórum!!!
Letöltöttem a 3.0 BETÁ-t és persze magyar nyelvvel. Néztem nagyokat hogy mennyire elcsúszott, de nem félrefordításról volt szó!
Keresgéltem és sikerrel jártam!
Letöltöttem a magyaritást (ha mondhatom így) és kicseréltem.

Köszi!
Judit
Bender Márk
Feltöltöttem egy javítást: Hungarian_3.0.0.198_hotfix.lang

(A gyári magyar fájlban a 2523-as sorban gond van a változókkal, ami miatt a felhasználókeresés végén hibaüzenet jelenik meg. Ezt gyógyítottam be.)

Nyugodalmas karácsonyt mindenkinek! :-)

Márk
SzKaresz
Kellemes Ünnepeket 2006 végén!
Üdv
kikke
A Skype 2.0 for Linux Beta verzióhoz elérhető a fordítás itt:

http://forum.skype.com/index.php?s=&sh...st&p=462257
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.