Bender Márk
Fri Sep 23 2005, 03:14

A program a 1.3.0.29-es béta verziótól kezdődően tartalmazza a magyar nyelvű fordítást; erről az oldalról a hivatalos megjelenések közötti javított/jobbított fájlok tölthetők le.
A fájlt érdemes a C:\Program Files\Skype\Phone mappába menteni (bár természetesen máshonnan is "meg lehet mutatni" a Skype-nak a nyelvi fájl betöltésekor).
A nyelvfájl betöltése a Skype-on tehető meg: Eszközök > Nyelvválasztás > Nyelvfájl betöltése

Várjuk az építő jellegű javaslatokat, hibajelentéseket, észrevételeket.
Köszönjük!
SkypeSetup.exe)
A Skype-ról a Wikipediában (angolul):
http://en.wikipedia.org/wiki/SkypeA Skype-ról a magyar Wikipediában:
http://hu.wikipedia.org/wiki/SkypeAz Első Magyar Skype-club honlapja:
http://skype-club.hu/________________________
És a legfrissebb nyelvi fájl:
(a korábbiakat is fent hagyom egyelőre)
Bender Márk
Thu Sep 29 2005, 17:24
Szervusztok!
Megjelent az új Skype, letölthető a Skype oldaláról:
http://download.skype.com/SkypeSetup.exeA fordításról:Pepó - akinek köszönjük az eddigieket! - megkért, hogy folytassam ezt a munkát, így mostantól én (Bender Márk) tüsténkedem a Skype magyarításán.
Természetesen várom/kérem, hogy
"ostromoljatok" bátran (itt, a fórumban vagy a
skypeford@freemail.hu címen) mindenféle jobbító szándékú kritikával!...
Köszi és üdv:
Bender Márk_________________________________

Köszönet az alábbiaknak:
• Koncz László és Stefanik Gábor
• Naszódi Mátyás
• Peti Lajos
Skinner_
Mon Oct 10 2005, 19:16
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy linux alá lesz-e fordítás, nagyon jól jönne.
Pepo_
Tue Oct 11 2005, 18:38
[quote=Skinner]Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy linux alá lesz-e fordítás, nagyon jól jönne.[/quote]
Egyenlőre még nem, hidd el, amint lesz rá lehetőség, azonnal tudni fogsz róla.
Egy időben azt tervezték, hogy majd a M$ fordítást veszik alapul, de ez értelmetlen....
kopasz_
Tue Dec 6 2005, 22:38
re,
a nemrég kijött webcames beta változathoz lesz a közeljövőben magyar fordítás, vagy megvárjátok vele a végleges verziót? csak mert akkor nem állok neki a foltozgatásnak... :wink:
üdv,
kopasz
Bender Márk
Wed Dec 7 2005, 00:38
[quote=kopasz]
a nemrég kijött webcames beta változathoz lesz a közeljövőben magyar fordítás, vagy megvárjátok vele a végleges verziót? csak mert akkor nem állok neki a foltozgatásnak... :wink: [/quote]
Szerintem ne állj neki, a napokban fent lesz a nyelvi fájl.
A véglegesben (várhatóan még decemberben) természetesen benne lesz a teljes magyar.
(Az újabb nyelvi fájlokhoz majd tőled is szívesen vesszük az észrevételeket!)
Üdv:
BM
kopasz_
Wed Dec 7 2005, 10:40
[quote=bendermark]
Szerintem ne állj neki, a napokban fent lesz a nyelvi fájl.
A véglegesben (várhatóan még decemberben) természetesen benne lesz a teljes magyar.
(Az újabb nyelvi fájlokhoz majd tőled is szívesen vesszük az észrevételeket!)
Üdv:
BM[/quote]
Meglesz, nem kell aggódni! :lol:
Üdv,
kopasz
Bender Márk
Sat Dec 10 2005, 23:11
Sziasztok!
Feltöltöttem a
nyelvi fájl mai állását. 2.0.0.53-asnak hívják, mert itt tart a fejlesztés a "műhelyben", de természetesen használható a jelenleg letölthető 2.0.0.43-as bétához.
Várom az észrevételeket! (a fórumon / e-mailben / Skype-on...)
nagy_peter_
Sat Feb 4 2006, 10:57
Szeretném megkérdezni, hogy a Linuxos magyar fordításnak technikai okai vannak, hogy nem készül el, vagy nincs rá idő. Mert amennyiben csak azon múlik, hogy nincs aki lefordítsa, én szívesen segítenék benne.. Sőt, akár az egészet megcsinálnám, ha kapnék hozzá fordítandó fájlt...
Bender Márk
Sat Feb 4 2006, 11:49
Egy éve, amikor átvettem, még nem lehetett. -- Rákérdezek...
saynos_
Sat Mar 11 2006, 20:53
Sziasztok!
Aaaaah, Magyar szavakkal irhatok!
A kerdesem a kovetkezo lenne: Linux ala van/lesz skype_hu.qm, vagyis magyar lang file? (barmilyen formaban

)
Nagyon sokunknak lenne ra szuksege.
Koszonom szepen elore is!
Tisztelettel: Saynos
Bender Márk
Sat Mar 11 2006, 21:41
[quote=saynos]A kerdesem a kovetkezo lenne: Linux ala van/lesz skype_hu.qm, vagyis magyar lang file? (barmilyen formaban

)
[/quote]
igen, szokták kérdezni mások is. legutóbb egy hónapja kérdeztem rá náluk, akkor még ezt írta az illetékes csajszi:
"we use for Linux Windows language file which gets converted. Right now the Linux project is on halt, so no development at all. If things change, I'll let you know."
szóval tömören: egyelőre nincs... :-/
Márk
saynos_
Sat Mar 11 2006, 22:49
Koszonom a gyors valaszt!
Nincs lehetoseg ra, hogy leirja valaki hogyan lehet language file-t kesziteni?
Egy esetleges osszefogassal kolcsonosen segithetnenk egymasnak.
Nagyon koszonom!
Udv: Saynos
Bender Márk
Sat Mar 11 2006, 23:39
[quote=saynos]Nincs lehetoseg ra, hogy leirja valaki hogyan lehet language file-t kesziteni?[/quote]
Én ugyan nem használok Linuxot, de tudomásom szerint a linuxos változatban nincs lehetőség nyelvfájl szerkesztésre/betöltésére (mint a windowsosban), úgyhogy csak a "gyári" nyelveken lehet használni.
saynos_
Sun Mar 12 2006, 00:30
Ertem.
Ezt saynalattal hallom. Tudomasul vettem koszi!
Ha ezugyben valtozas tortenik, kerlek kuldjetek egy pm-et.
Nagyon koszonom elore is!
Udv: Saynos
Xor_
Sun Apr 9 2006, 16:19
hello.
Ugyan nem ebbe e tpoicba tartozik, de nem tudok hova fordulni magyarul, így itt kérek segítésget.
Skype om jól működik azonban a skypeout (egyenleg feltöltve, aktív) amikor vonalas vagy mobil számot hívok, 2 csengetés után megszakítja a vonalat.
Ez miért lehet?
Bender Márk
Mon Apr 10 2006, 00:07
[quote=Xor]Skype om jól működik azonban a skypeout (egyenleg feltöltve, aktív) amikor vonalas vagy mobil számot hívok, 2 csengetés után megszakítja a vonalat. Ez miért lehet?[/quote]
Nem tudom, megkérdem, akit tudok (ha kiderül valami, jelentkezem), de esetleg próbálj meg felrakni
korábbi verziókat, hátha kiderül, hogy azzal megy, vagy ha most nem
a legújabb van fent, akkor frissítsd.
Xor_
Mon Apr 10 2006, 11:38
[quote=bendermark][quote=Xor]Skype om jól működik azonban a skypeout (egyenleg feltöltve, aktív) amikor vonalas vagy mobil számot hívok, 2 csengetés után megszakítja a vonalat. Ez miért lehet?[/quote]
Nem tudom, megkérdem, akit tudok (ha kiderül valami, jelentkezem), de esetleg próbálj meg felrakni
korábbi verziókat, hátha kiderül, hogy azzal megy, vagy ha most nem
a legújabb van fent, akkor frissítsd.[/quote]
Köszönöm a 2.0.0.90 verzió megoldotta a problémát. Előtte a 2.0.0.97 volt telepítve
Bender Márk
Mon May 8 2006, 12:43
A Skype oldaláról jelenleg letölthető 2.5.0.72 béta verzióban lévő magyar nyelvfájl olyan hibát tartalmaz, amely miatt nem lehet új partnert felvenni, illetve az engedélykérés (partneradatok cseréje) sem működik -- elnézést a kellemetlenségért!
javasolt megoldás:
az új nyelvfájl betöltése, amelyet most tettem fel ide, a fórumba
(
http://forum.skype.com/download.php?id=1897)
"lustább" megoldás:
a programon belül átváltás egy másik nyelvre - úgy már menni fog
mess_
Sat Jul 1 2006, 01:58
Üdv!
Most, hogy van némi "ráutaló magatartás"

arra, hogy még nem dobták teljesen a linuxos Skype kliens fejlesztését, van esély arra, hogy készülHESSEN magyarítás a linuxos változathoz is?
Rákérdeznétek esetleg? Előre is köszönet érte.
Üdv: Mess.
fecoka_
Sat Jul 15 2006, 22:58
Sziasztok! Kérek linuxhoz magyarfilet..vagy tool-t hogy magam fogassak magamnak 1et vagy az idevágó értelmező rutin forrását...vagy egy fileprotokolleirást..vagy VALAMIT!!!
Hihetetlen hogy már eleve a linuxos kiadásból kimaradt a magyar...

:evil:
üdv.
Fecóka
Bender Márk
Sun Jul 16 2006, 00:17
[quote=mess]Most, hogy van némi "ráutaló magatartás"

arra, hogy még nem dobták teljesen a linuxos Skype kliens fejlesztését, van esély arra, hogy készülHESSEN magyarítás a linuxos változathoz is?
Rákérdeznétek esetleg? Előre is köszönet érte.[/quote]
jó hír, Mess (és Fecóka és Nagypeti stb.):
most adták ide excelben azt a néhány linux-sort, ami nincs benne a windowsban, hogy csináljuk meg azt is, úgyhogy ez már több, mint "ráutaló magatartás" a tekintetben, hogy lesz valami...

reméljük a legjobbakat... :wink:
ha van fejlemény jelentkezem
( :!: és persze majd nagyon várom minden linuxos visszajelzését, hogy hol, mit kell javítani, mert én csak win-es verziót látok. köszi, előre is! :wink: )
Márk
fecoka_
Sun Jul 16 2006, 14:19
Hi!
[quote=bendermark]
jó hír, Mess (és Fecóka és Nagypeti stb.):
most adták ide excelben azt a néhány linux-sort, ami nincs benne a windowsban, hogy csináljuk meg azt is, úgyhogy ez már több, mint "ráutaló magatartás" a tekintetben, hogy lesz valami...

reméljük a legjobbakat... :wink:
ha van fejlemény jelentkezem
( :!: és persze majd nagyon várom minden linuxos visszajelzését, hogy hol, mit kell javítani, mert én csak win-es verziót látok. köszi, előre is! :wink: )
Márk[/quote]
Várom és már tesztelem is!!!

KÜLD amint lessz mit.
THX!
üdv.
Fecóka
Bender Márk
Thu Aug 17 2006, 12:44
(törölve)
Astra Elegance
Sun Aug 27 2006, 06:34
Sziasztok !
Én egy régebbi Skype 1.2.0.48 verzióhoz keresek magyar nyelvi filet .
Honnan lehet ilyet előkotorni ?
Tud nekem ebben a kérdésben valaki segíteni ?
Még egy kérdés !
A régebbi Skype verziókat kissebb verziólépésekben hol lehet megtalálni/letölteni ?
Az oldversion.com -on csak nagy lépésekben van meg .

Köszönöm !
Astra
VoltNincs
Mon Sep 11 2006, 11:39
QUOTE(Astra Elegance @ Sun Aug 27 2006, 06:34) [snapback]291459[/snapback]
Sziasztok !
Én egy régebbi Skype 1.2.0.48 verzióhoz keresek magyar nyelvi filet .
Honnan lehet ilyet előkotorni ?
Tud nekem ebben a kérdésben valaki segíteni ?
Még egy kérdés !
A régebbi Skype verziókat kissebb verziólépésekben hol lehet megtalálni/letölteni ?
Az oldversion.com -on csak nagy lépésekben van meg .

Köszönöm !
Astra
Szia,
nem igazan ajanlott regi Skype verziot hasznalni, de viszont az uj elmeletileg kompatibilisek kell legyenek a regi Skype verziokkal. Nem tudom, hogy a 2.5-os vissza megy-e 1.2-ig, de probald meg.
Regebbi Skype verziot itt talalsz:
https://developer.skype.com/Download lepj be a Skype usereddel es a lap aljan talalsz egy olyat, hogy OldVersions.
UGYELJ nem biztos hogy a regi verzio be is fog engedni.
CSAK kimondottan teszt szempontjabol ajanlott a regi verziokat hasznalni avagy arhivum keszites celjabol.
Remelem segit,
VoltNincs
dmjudit
Mon Nov 13 2006, 11:04
Üdv mindenki!
Csak jelezni szeretném, hogy milyen jók vagytok és hogy van ez a fórum!!!
Letöltöttem a 3.0 BETÁ-t és persze magyar nyelvvel. Néztem nagyokat hogy mennyire elcsúszott, de nem félrefordításról volt szó!
Keresgéltem és sikerrel jártam!
Letöltöttem a magyaritást (ha mondhatom így) és kicseréltem.
Köszi!
Judit
Bender Márk
Sat Dec 23 2006, 09:09
Feltöltöttem egy javítást:
Hungarian_3.0.0.198_hotfix.lang (A gyári magyar fájlban a 2523-as sorban gond van a változókkal, ami miatt a felhasználókeresés végén hibaüzenet jelenik meg. Ezt gyógyítottam be.)
Nyugodalmas karácsonyt mindenkinek! :-)
Márk
SzKaresz
Sat Dec 23 2006, 15:57
Kellemes Ünnepeket 2006 végén!
Üdv
kikke
Mon Nov 12 2007, 13:26
A Skype 2.0 for Linux Beta verzióhoz elérhető a fordítás itt:
http://forum.skype.com/index.php?s=&sh...st&p=462257
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.