Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Polish Skype latest (najnowsze PL)
Skype Community > English > Windows > Translations
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
K4r0l
Do nowej wersji.
K4r0l
I najnowsza wersja 0.97.0.65
K4r0l
Pasuje także do 0.98.0.04

"Poprawione" - 27.05.2004
K4r0l
Pasują także do SkypeSetup-Beta(0.98.0.6) cool.png
K4r0l
I nowe pliki dla wersji 0.98.0.28
K4r0l
Po nocnych poprawkach powyższy plik powinien być już dobry cool.png bigsmile.png

20.06.2k4 16:00 - jeszcze jedna poprawka
K4r0l
I jeszcze kilka poprawek do ostatniej wersji cool.png
Abaddon_
Moze zaczniesz spalszczac wersje dla linuksa? :>
K4r0l
Hmmm, tylko mały problem, bo nie mam Linux'a speechless.png
A te pliki nie pasują ??
To podeślij mi wersję Linuxową, to mogę zasiąść smile.png
TelewizjaPolska-USA_
Witam czy to Twoje tlumaczenie zostalo uzyte w ostatniej wersji Skypa?
K4r0l
Raczej nie, zostanie dołączone dopiero po osiągnięciu "określonej"(jak to zostało nazwane przez moderatorów) liczby pozytywów w głosowaniu.
W tej chwili można ściągnąć osobno i poprzez Narzędzia > Wybierz język > Załaduj plik użytkownika{Tools>Select language>Load Skype language file} załadować moje tłumaczenie.
mibez_
QUOTE(K4r0l)
Raczej nie, zostanie dołączone dopiero po osiągnięciu \"określonej\"(jak to zostało nazwane przez moderatorów) liczby pozytywów w głosowaniu.
W tej chwili można ściągnąć osobno i poprzez Narzędzia > Wybierz język > Załaduj plik użytkownika{Tools>Select language>Load Skype language file} załadować moje tłumaczenie.
witam powinienes to tłumaczenie zamiescic na polskim forum skypehttp://skypepl.board.dk3.com/2/jest tam smutno ale ludzie nie wiedza zabardzo o tm forum pozdrawiam zbylo pomyliłem sie poprawka http://skypepl.board.dk3.com/2/ to jest to blush.png
K4r0l
OKi smile.png

I do wersji 0.98.0.42
new_major_
Jeśli dalej tak pójdzie, to polski pliczek językowy nie doczeka się umieszczenia w instalce.

No chyba że potrzeba 10 głosów wink.png

major
mibez_
QUOTE(new_major)
Jeśli dalej tak pójdzie, to polski pliczek językowy nie doczeka się umieszczenia w instalce.

major
masz racie mieke faje ci co biora za darmo a nie zagłosuja na ten plik szkoda a to jest take proste pozdrawiam
Piqus3_
qrde, a ja od dwóch dni poprawiam aktualne tłumaczenie Skype'a (nie wiedziałem, że ktoś już nad tym pracuje)... ale chyba nie muszę już się w to bawić, nie? smile.png

-Pozdro,
-Piquś
K4r0l
QUOTE(Piqus3)
a ja od dwóch dni poprawiam aktualne tłumaczenie Skype'a [ciach]
Znaczy 0.98.0.42 :?:
Bo tam wszystko jest prawie przetłumaczone, jak dobrze pamiętam, oprócz License Agrrements cool.png
Chyba że poprawiasz jakoś gramatycznie te zdania :wink:

PS.
Thx za głosy :roll:
Piqus3_
Hej!

Ta, od tej wersji poprawiam... "prawie wszystko jest przetłumaczone"?? chłopie, widziałeś opcje? Rejestracja nowego użytkownika to samo, prawie wszystko w angolu. Plik językowy był przetłumaczony do ok. połowy - reszta in english. Teraz mam to przetłumaczone w jakichś 70%, ale prace chwilowo zawiesiłem, jak zobaczyłem, że już ktoś nad tym pracuje. Oczywiście nie miałem zamiaru przypisywać sobie praw do tego tłumaczenia, które w końcu nie było w całości moim dziełem - po prostu chciałem je dokończyć smile.png

-Pozdro,
-Piquś

P.S Gramatycznie i ortograficznie jest ok.
K4r0l
Hehe, czyli nie używasz osobnego pliku, który jest tutaj na forum, tylko tego co jest w Skype.
A ten co jest w Skype (domyślnie) był tłumaczony jeszcze przez kogoś innego, i tłumaczenie zatrzymało się na wersji poniżej 0.96 cool.png
K4r0l
Narzędzia -> Wybierz plik językowy -> Plik użytkownika
Tools -> Select language -> Load Skype language File
i ładujesz plik z Forum :wink:
kjs_
QUOTE(mibez)
QUOTE(new_major)

major
masz racie mieke faje ci co biora za darmo a nie zagłosuja na ten plik szkoda a to jest take proste pozdrawiam

Pobrałem i napewno zagłosuję, tylko muszę popróbować. Mam też i swoje tłumaczenie zobaczymy czy też są porównywalne. Pozdrawiam
krecik_
Dobre, bo po polsku bigsmile.png
typcio_
tłumaczenie ok
aaaaaa_
obowiązek obywatelski spełniony.... bigsmile.png
typcio_
Dzięsięć głosów już jest ,co dalej
aaaaaa_
poczekamy..........zobaczymy.....
typcio_
nie ma na co czekać ,już ma być devil.png
aaaaaa_
takie życie........
K4r0l
:shock: Dzięki.
Spróbuję jakoś zadziałać, żeby wkleili je do następnej wersji :wink:
mibez_
QUOTE(K4r0l)
:shock: Dzięki.
Spróbuję jakoś zadziałać, żeby wkleili je do następnej wersji :wink:
Witam i co niema nowego tłumaczenia jeszcze no nie hihihi bigsmile.png bigsmile.png
K4r0l
I wersja 0.98.0.68 cool.png
Poprawiona o godzinie 15:30 :!:
mibez_
No to mi sie podoba niema co pozdro bigsmile.png dzeki bardzo
typcio_
A kiedy spolszczenie do wersji 1.0.0.10.Przesyłanie plików w tej wersji to jest pic na wodę ,1kB/s w sieci lokalnej śmiechu warte .Spolszczenie do d...K4rOl weż się do pracy ,twoje spolszczenia jak narazie najlepsze i oby tak dalej.Pozdrawiam
K4r0l
Hyh, spoko. Właśnie wróciłem z roboty, a wczoraj nie było zbytnio czasu, za kilka chwil powinno być wink.png - jak tylko Nowy Skype się ściągnie smile.png
mibez_
No własnie ja czekam i czekam i co????????????// bigsmile.png Robota potem spolszczenie wazniejsze ihhiih
K4r0l
:idea: Polish_0.98.0.68_20040726_K4r0lsz.lang pasuje do 1.0.0.10 bigsmile.png
mibez_
[quote="K4r0l"]:idea: Polish_0.98.0.68_20040726_K4r0lsz.lang pasuje do 1.0.0.10 bigsmile.png[/quote To szkoda nie będziesz miał robótki hiihih pozdrawiam bigsmile.png bigsmile.png bigsmile.png bigsmile.png
K4r0l
I wersja 1.0.0.18 - w której nadal nie jest wstawione najnowsze tłumaczenie speechless.png cool.png

Poprawiona 14 sierpnia :!:
mibez_
No widze ze masz jednak prace to dobrze ale mogli by juz wstawic te spolszczenie pozdrawiam bigsmile.png bigsmile.png
typcio_
Nie wiem co oni sobie myślą ,przecież te spolszczenie jest naprawdę dobre i już dawno powinni je wstawić .Pozdrawiam :evil:
K4r0l
W najbliższej wersji powinno pojawić się wbudowane już moje tłumaczenie smile.png

Powyżej bardzo poprawiona wersja tłumaczenia do wersji 1.0.0.18

Przeglądnąłem cały tekst jeszczce raz, i poprawiałem od początku co się dało. Teraz powinno wyglądać o wiele lepiej smile.png

Dzięki za mobilizację :wink:
King_
Witam wszystkich i od razu przechodzę do rzeczy.

W liniach kodu tłumaczenia o numerach 275, 440, 599, 1160 występuje wyraz Skypie zamiast oczywiście Skype.
Nazwa komunikatora jest wyrazem nieodmienialnym. cool.png
K4r0l
QUOTE(King)
Witam wszystkich i od razu przechodzę do rzeczy.

W liniach kodu tłumaczenia o numerach 275, 440, 599, 1160 występuje wyraz Skypie zamiast oczywiście Skype.
Nazwa komunikatora jest wyrazem nieodmienialnym. cool.png
Racja racja smile.png
Poprawione.
Thx za info.
gorillaz66_
K4r0l > Dzieki Wielkie za to co zrobiłes cool.png a zrobiłes i robisz wiele hi3hi
Pzdr. :wink:
głos oddany ofkoz
Gagman_
Jeszcze tylko w glownym oknie Start: pod "Twoje konto" zmien"Kliknij tutaj zby przejsc do Mojego konta" na "... Twojego konta..." Bo juz nie wiadomo czy to moje konto czy komputera :wink:
I jeszcze jedna prosba. Za duzo wielkich liter. Powinny zostac tylko na poczatku pierwszych wyrazow (np. Twoje konto, Dodaj kontakt, Utworz konferencje, Edytuj plik jezykowy, btw: tu znowu Zarzadzaj Twoim kontem Skype, etc.)
Polonista nie jestem, ale tak bedzie chyba lepiej, ewentualnie zamiast Twoim - Swoim...
A te wielkie litery naprawde draznia...

Dzieki za dobra robote. I powodzenia.

P.S.: Brakuje tez znakow diaktrycznych - tak jak w moim poscie blush.png
K4r0l
QUOTE(Gagman)
Jeszcze tylko w glownym oknie Start: pod \"Twoje konto\" zmien\"Kliknij tutaj zby przejsc do Mojego konta\" na \"... Twojego konta...\" Bo juz nie wiadomo czy to moje konto czy komputera :wink:
To już się nawet inaczej nazywa, po tych wszystkich poprawkach.
W następnej wersji będzie Zarządzaj moim kontem Skype.
I jeszcze jedna prosba. Za duzo wielkich liter. Powinny zostac tylko na poczatku pierwszych wyrazow (np. Twoje konto, Dodaj kontakt, Utworz konferencje, Edytuj plik jezykowy, btw: tu znowu Zarzadzaj Twoim kontem Skype, etc.)
Polonista nie jestem, ale tak bedzie chyba lepiej, ewentualnie zamiast Twoim - Swoim...
A te wielkie litery naprawde draznia...

Dzieki za dobra robote. I powodzenia.

P.S.: Brakuje tez znakow diaktrycznych - tak jak w moim poscie blush.png
Posiedzę nad tym i pozmieniam, żeby nie było wszędzie tych wielkich liter. Mnie też czasem to drażni, ale staram sie sugerowac pisownią angielską, jak tam jest z dużej coś, to u nas też. Nie zawsze to jednak pasuje.
I chodzi o , prawda :?:
K4r0l
Dobra, kolejne poprawki, tym razem wrzucam do nowego pliku, bo ostatnio poszło się paść ponad 600 download'ów bigsmile.png
K4r0l
I 1.0.0.29 cool.png - poprawione
mibez_
no to mi sie podoba to jes szybkosc dzieki bigsmile.png bigsmile.png
K4r0l
Plik im.tpl należy wstawić do katalogu SkypePhone. [Chodzi o katalog, w którym mamy plik Skype.exe]
Dzięki niemu Historia Wiadomości tekstowych ma polski opis smile.png

Wzorowełem się na (niestety) wersji niemieckiej.
Niestety - bo to nie jest mój ulubiony język tongueout.png
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.