Hybrid 87_
Tue Apr 12 2005, 15:33
Te lūk būtu pirmāis latviešu valodas fails priekš Skype. Vēl protams satur nelielas kļūdas (Neviens nav perfekts), bet tās tiek likvidētas, ja ir kāda atrasta lūdzu ziņot. Paldies jau iepriekš.
<------------------->
Here is the first latvian language file for Skype. There could be some mistakes (noone is perfect), but they are being corrected, if you find one please infrom me about it. Thank you.
Skrīnšots:
Screenshot:
Un pats fails:
And the language file:
tomins_
Sat Apr 16 2005, 07:47
Tākā barbs ir ieguldīts, tad nobalsoju par. Virspusēji apskatot valodas failu nekādas lielās kļūdas neredzēju, atšķirība tā, ka nedaudz nepierastāks kā agrāk piedāvātais no
pirmgājējiem
Es par veselīgu konkurenci
bagdoni_
Tue Apr 19 2005, 09:04
Ļoti labs! Balsojiet aktīvi! Es nobalsoju par, jo ir nu ļoti labs. Tagat arī saprotamāks. Balsojiet aktīvi!

Jūs zināt ka Sype ir coooooooooool un balsojiet par! Tagat jauna lapa skype pārstāvim latvijā!
http://www.phone.lv Bet Sype oficiālais saits ir šeit
http://www.skype.com [color=red][/color] Pielikumā jaunākais latviešu valodas fails.
doberman_
Wed Apr 20 2005, 00:50
ko tieshi noziimee pirmais latvieshu valodas fails?
DOB - Skype Latvia Team
www.phone.lv
Rukicc_
Wed Apr 20 2005, 06:20
Nu taa nu nav ka nav nevienas kljuudas, bet lai cik diivaini nebuutu tiesaam izskataas ka cilveeks ir tulkojis no nulles nevis uzseedies uz kaada esosha tulkojuma...... un paraxtiijies kaa Mans.
Cilveeku domaasana reizeem ir tik divaina.... saakt savu pasaakumu vai iesaistiities esoshaa, bet taa jau laikam ar mums ir ka deelj savas kautriibas mees nespeejam pateikt es arii gribu sajaa pasaakumaa piedaliities un kaut ko dariit lietas labaa.....
Shis jau ir kaads 5 tulkojums latvieshu valodaa, ja nekljuudos....
doberman_
Wed Apr 20 2005, 11:49
Hybrid 87 nāc ar mumsīm strādāt kopā...
e-mail evil_doberman"AT"yahoo.ca
Hybrid 87_
Mon Apr 25 2005, 18:58
Nu lab varbuut nav pirmais ... bet nu man bij slinkums paarskatiit visas teemas kas te tika rakstiitas ...
Un jaa es saaku no pasha saakuma ... vienaa dienaa nokachaaju skype ... daudz neraknjaajos par skype.com ... atradu sho forumu tikai atd kad jau biju paartuulkojis
zingmars_
Fri Sep 2 2005, 05:41
atvainojiet bet tagat iznaaca jaunaaka, un labaaka versija. luudzu ulabojiet veco, jeb uztaisiet jauno. man gan patiik skype LV tachu jaunajai versijau ir daudz uzlabojumi, piem ka savaadaags login in.
Rukicc_
Fri Sep 2 2005, 06:55
Es iisti nesaprotu par ko tu gaudies, ar peedeejo pieejamo lang datni, ko pats esi mineejis linkaa jaunaa beta versijaa ir normaals latvieshu valodas atbalsts.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.