Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Защо не се препращат чатсъобщенията?
Skype Community > English > Windows > Translations
alexrangelov61
Защо не се препращат чатсъобщенията когато отсрещният абонат не е на линия? Това доскоро не беше така ...

Или при мен има накаква грешка в настройките ?

Скайп 3.5.0.239

Алекс
zmeYpc
Ние, българите си имаме специална тема в този форум. Моля, не публикувайте нови, тъй като това e подфорум за преводите на Skype. smile.png Вижте препратката в подписа ми. Ако имате нови въпроси, задайте ги там.

На въпроса: това го промениха доста преди версията, която посочвате. Ако преди това сте бил с по-стара е друг въпрос. Вече не е така поради куп странични проблеми и сривове, които доставянето на текстови съобщения, когато отсрещната страна не е на линия, предизвикваше. Няма да ги изброявам, много са.
Няколко наблюдения: ако често ви се налага да отсъствате, оставяйте Skype със статус „отсъстващ“. Така, всеки който ви пише нещо ще е сигурен, че веднага щом се върнете ще получите съобщението.
Ако предизивква неудобства, заглушете звука, докато остсъствате.
Второ и последно, аз много често пиша до хора, за които знам, че не са на линия. И понеже съм вписан почти непрекъснато, в момента, в който се впишат те получават моето съобщение.
toivo.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.