Sa po kam përfunduar përkthimin e verzionit më te ri te Skype'it. Edhe pse përkthimi është plotësuar prap ka vend për korigjime dhe sygjerime kur bahet fjal për gjuhën Shqipe.

Unë jam munduar te kontaktoj Skype ne adresen e tyre në translations@skype.net, por për arësye të panjohur emaila nuk dërgohet. me thotë

"This is an automatically generated Delivery Status Notification

Delivery to the following recipient failed permanently:

translations@skype.net

Technical details of permanent failure:
PERM_FAILURE: SMTP Error (state 13): 550 5.1.1 <translations@skype.net>: Recipient address rejected: User unknown in virtual mailbox table"

Me sa e di unë është esenciale që të kontaktosh Skype me disa informata te juaja duke përfshir edhe emërin e akontit të këtij forumi, ne mënyr që ata ta bejn të mundëshme ngarkimin e skedarit te gjuhes dhe hyrëjen ne forum ku mund ta ngarkoj skedarin e gjuhes shqipe!

Nese jeni të interesuar për përkthimin që ka bërë ju lutëm mos hezitoni të përgjigjëni në ketë forum.

Nje pyetje deshta të shtroj, si të bejsh gjuhen tane si gjuhë origjinale, që kur ta mbyll Skype dhe hap prap që mos të kthehet prap ne Anglisht-English?

How do you set up your own language as default so when you exit Skype and start again it doesn't go back to English?

Falemderit shum

Tung

MFDK (Nexhati)