Skype Logo
Buy Skype Credit · Help ·
  • Download
  • Use Skype
  • Business
  • Shop
  • Account
  • Home
  • Get Connected
  • Features
  • Mobile
  • Prices
  • Share
  • All

Skype Community

• Skype Community
  • English
  • Windows
  • Translations

Slovak Language File - slovenčina pre Skype v.2.5.x.x

Rado
Advanced Member

V prvom rade každému vrelo odporúčam stiahnuť a nainštalovať si najnovšiu verziu (slovenčinu pre ňu nájdete tuto).

Hlavná zmena vo verzii 2.5 je v úplne novej zvukovej knižnici, ďalej obsahuje zásuvné moduly pre IE a FF na rozpoznávanie tel. čísiel na web stránkach a niektoré ďalšie menšie zmeny. Tiež odstraňuje takmer 20 chýb. Do jazykového súboru pribudlo 165 riadkov, takže mi trocha trvalo, kým som to preložil. Odporúčam neinštalovať si túto verziu, kým to nebude aspoň BETA. Pre prípadných kamikadze však pripájam preklad. wink.png
  • 26.07.06 bola uverejnená ďalšia oficiálna verzia 2.5.0.130. Odstraňuje 5 chýb v programe a 3 v API. Jazykový súbor sa nezmenil.
  • 12.07.06 bola uverejnená verzia 2.5.0.126, ktorá odstraňuje 6 chýb. V jazykovom súbore pribudol jeden riadok.
  • 28.06.06 bola uverejnená verzia 2.5.0.122. Vizuálne sa zmenilo len jedno: pribudlo tlačidlo "Poslať SMS". Okrem toho bolo odstránených takmer 20 chýb a čo je potešiteľné, Skype si konečne pamätá nastavenie jazyka (aj keď v Change Logu o tejto chybe resp. jej odstránení nie je žiadna zmienka).
  • 14.06.06 bola uverejnená prvá oficiálna verzia 2.5.0.113. Okrem dvoch nepodstatných vylepšení a pár zmien bolo odstránených 40 chýb. Žiaľ, môj Skype stále štartuje v angličtine, ale konečne sa mi ozvala aj podpora Skype s tým, že ide o známu chybu, ktorú odstránia v ďalšej verzii.
  • 24.05.06 bola uverejnená BETA verzia 2.5.0.91. Boli pridané tri nepodstatné vylepšenia, bolo urobených pár zmien a odstránených asi 30 chýb.
  • 17.05.06 bola uverejnená BETA verzia 2.5.0.82. Podľa "Change logu" bolo pridané jedno tlačidlo a extra upozornenie pri otváraní programov, a okrem toho odstraňuje aj jeden bezpečnostný problém. Inak, ako to už z Betami chodí, odstraňuje hromadu chýb.
  • 03.05.06 bola uverejnená BETA verzia 2.5.0.72. Prináša množstvo vylepšení, čo so sebou prinieslo preložiť takmer 350 nových riadkov.
Zoznam vylepšení vo verzii 2.5:
  • Inteligentný číselník.
  • Zdieľané skupiny – umožňujú zdieľať Skype kontakty.
  • Zobrazenie kontaktov z Outlooku.
  • Platba priamo z programu.
  • Vylepšené vytváranie konta.
  • Vylepšená automatická aktualizácia.
  • Hlásenie kvality hovoru.
  • Zjednodušená inštalácia.
  • Indikátor hlasitosti v konferenčných hovoroch.
  • Prenos súboru pokračuje po reštarte Skype.
  • Takmer som zabudol na w2000: video už nie je obmedzené na wXP, ale potrebujete posledné DirectX 9.
  • Mnoho zmien v API určite zaujme vývojárov.
Dúfam, že sa mi všetko podarilo vhodne preložiť. Ale ako vždy - každý podnet a/alebo upozornenie na chyby sú vítané.

Na jednotlivých odkazoch nájdete slovenský preklad pre ostatné verzie Skype:
  • pre verzie 4.0.x.x
  • pre verzie 3.5.x.x až 3.8.x.x
  • pre verzie 3.0.x.x až 3.2.x.x
  • pre verzie 2.0.x.x
  • pre verzie 1.4.x.x
  • pre verzie 1.3.x.x
  • pre najstaršie verzie (1.1.0.79 a 1.2.x.x)
Keď používate program Pamela (umožňuje automatické odpovedanie na hovory a čet v dobe neprítomnosti, nahranie hlasových odkazov, atď ...), tak slovenčinu preň nájdete tuto. A keď na tieto účely používate program SAM, tak slovenčinu preň nájdete tuto.

Trochu som sa pohral s niektorými tlačidlami Skype pre web stránky (originály si môžete pozrieť tuto) a výsledok je v súbore "skype_buttons.zip.log". Takže, ak chcete zveľadiť svoje weby, nech sa páči. wink.png V tejto téme je priložený zip, ktorý obsahuje slovenské obrázky tlačidiel. Sú tam dve zložky/sady - jedna je s pôvodným bielym pozadím a druhá s transparentným.

This post has been edited by Rado: Tue Dec 16 2008, 22:00
Attached File(s)
Attached File  slovak_2.5.0.126_2006.07.13_v1_radorl.lang ( 249.8K ) Number of downloads: 827

Sat May 20 2006, 09:11 · Reply · Quote and reply · Permalink · Top ·

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Display Mode: Standard · Switch to: Linear+ · Switch to: Outline

Track this topic · Email this topic · Print this topic · Subscribe to this forum

Welcome guest Read a quick guide to using these community forums.

• My area
  • Sign in
  • Related
  • Search
  • Community guidelines
  • User guides
  • Knowledgebase

Heartbeat Heartbeat See how our products are performing on the Heartbeat blog.

About us · News · Jobs · Prices · Security · Site map
Privacy policy · Legal · © 2009 Skype Limited