Slovak Language File - slovenčina pre Skype v.2.0.x.x
|
Rado
Advanced Member Posts: 76 ![]() ![]() ![]() |
V prvom rade každému vrelo odporúčam stiahnuť a nainštalovať si najnovšiu verziu (slovenčinu pre ňu nájdete tuto).
Chronológia verzií 2.0.x.x:
Na jednotlivých odkazoch nájdete slovenský preklad pre ostatné verzie Skype:
Keď používate program Pamela (umožňuje automatické odpovedanie na hovory a čet v dobe neprítomnosti, nahranie hlasových odkazov, atď ...), tak slovenčinu preň nájdete tuto. A keď na tieto účely používate program SAM, tak slovenčinu preň nájdete tuto. Trochu som sa pohral s niektorými tlačidlami Skype pre web stránky (originály si môžete pozrieť tuto) a výsledok je v súbore "skype_buttons.zip.log". Takže, ak chcete zveľadiť svoje weby, nech sa páči. [b]!!! POZOR !!! V pôvodnej verzii som spravil chybu v návode: na jednom mieste som uviedol odkaz na súbor "white_dropdown.png", zatiaľ čo správne má byť "call.png". Okrem toho som sa opäť pohral s tlačidlami a urobil som im transparentné pozadie, takže v zipe sú teraz dve zložky - každá s jednou sadou tlačidiel. Podarilo sa mi "spáchať" verziu jazykového súboru pre ľudí, ktorí majú radi úctivé programy - programy, ktoré svojmu šéfovi vykajú. Ak Vás teda iritoval Skype, ktorý Vám drzo tykal, tak konečne je tu preklad pre Vás. This post has been edited by Rado: Tue Dec 16 2008, 22:01 |
| Thu Dec 8 2005, 19:03 · Reply · Quote and reply · Permalink · Top · | |
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

See how our products are performing on the