Skype Logo
Buy Skype Credit · Help ·
  • Download
  • Use Skype
  • Business
  • Shop
  • Account
  • Home
  • Get Connected
  • Features
  • Mobile
  • Prices
  • Share
  • All

Skype Community

• Skype Community
  • English
  • Windows
  • Translations

Slovak Language File - slovenčina pre Skype v.2.0.x.x

Rado
Advanced Member

V prvom rade každému vrelo odporúčam stiahnuť a nainštalovať si najnovšiu verziu (slovenčinu pre ňu nájdete tuto).

Chronológia verzií 2.0.x.x:
  • 24.05.06 bola uverejnená verzia 2.0.0.107. Podľa change logu odstraňuje len jednu chybu.
  • 15.05.06 bola uverejnená verzia 2.0.0.105. Podľa change logu odstraňuje len jednu chybu, ale podľa mne dostupných informácií odstraňuje aj ďalší bezpečnostný problém, takže, pokiaľ neprejdete na verziu 2.5, odporúčam Skype aktualizovať na túto verziu.
  • 03.05.06 bola uverejnená BETA verzia 2.5.0.72. Prináša množstvo vylepšení, čo so sebou prinieslo preložiť takmer 350 nových riadkov. Takže mi to bude trochu trvať. :wink: (20.5. Sláva, konečne som si našiel čas - preklad pre verzie 2.5 je v tejto téme.)
  • 19.04.06 bola uverejnená verzia 2.0.0.103. Odstraňuje štyri chyby, ale podobne ako v prípade predchádzajúcej verzie neprináša nič nové a jazykový súbor sa nezmenil.
  • 16.03.06 bola uverejnená verzia 2.0.0.97. Odstraňuje dve chyby, ale okrem toho neprináša nič nové. Jazykový súbor sa oproti predchádzajúcej verzii nezmenil.
  • 01.03.06 bola uverejnená verzia 2.0.0.90. Na paneli nástrojov pribudlo tlačidlo SkypeOut, ktoré spustí malý návod na zakúpenie SkypeOut kreditu a jeho používanie. V súvislosti s tým pribudli nejaké riadky v jazykovom súbore, ale prekvapujúco 10 riadkov vypadlo, odporúčom preto novú verziu prekladu nasadiť, len ak ste vykonali upgrade na verziu 2.0.0.90.
  • 08.02.06 bola uverejnená verzia 2.0.0.81. Okrem toho, že odstraňuje dve chyby, neprináša nič nové. Jazykový súbor sa nezmenil.
  • 01.02.06 bola uverejnená verzia 2.0.0.79. Pridáva možnosť povoliť zobrazenie stavu pripojenia na webe a odstraňuje viacero funkčných chýb - napr. zoradenie kontaktov podľa pravidiel slovenčiny. Jazykový súbor sa nezmenil.
  • 25.01.06 bola uverejnená verzia 2.0.0.76. Tak, ako v prípade predchádzajúcej verzie, odstraňuje viacero funkčných chýb, a jazykový súbor sa nezmenil.
  • 19.01.06 bola uverejnená verzia 2.0.0.73, ktorá odstraňuje viacero funkčných chýb. Jazykový súbor sa oproti predchádzajúcej verzii vôbec nezmenil, ale uverejnil som novú verziu, pretože som opravil mnoho vecí, aby lepšie vystihovali originál.
  • 05.01.06 sme sa konečne dočkali prvej oficiálnej verzie 2.0.0.69. Čo sa týka jazykového súboru, tak pribudlo päť riadkov a upresnil som preklad pár ďalších riadkov.
  • 20.12.05 bola uverejnená ďalšia BETA - verzia 2.0.0.63. Navonok som si oproti verzii 2.0.0.43 nevšimol žiadne rozdiely, ale dosť sa zmenil jazykový súbor, takže bola uverejnená jeho nová verzia.
  • 01.12.05 tu máme ďalšiu novinku - Skype 2.0.0.43 BETA, ktorý ako prvý prináša prenos videa (aj keď zatiaľ len medzi dvoma osobami).
Krátky zoznam vylepšení vo verzii 2:
    hovorov.
  • Usmej sa, zamávaj a povedz 'Ahoj!' komukoľvek a kdekoľvek vo svete prostredníctvom videohovorov medzi dvoma účastníkmi.
  • Skupiny kontaktov – umožňujú organizovať Skype kontakty ľubovoľným spôsobom, napr. rozdeliť ich na 'kolegov', 'priateľov', 'rodinu', atď.
  • Zobrazenie 'Mood message' a lokálneho času umožní ľuďom vedieť, kde si a ako sa cítiš.
Dúfam, že sa mi všetko podarilo vhodne preložiť. Ale ako vždy - každý podnet a/alebo upozornenie na chyby sú vítané.

Na jednotlivých odkazoch nájdete slovenský preklad pre ostatné verzie Skype:
  • pre verzie 4.0.x.x
  • pre verzie 3.5.x.x až 3.8.x.x
  • pre verzie 3.0.x.x až 3.2.x.x
  • pre verzie 2.5.x.x
  • pre verzie 1.4.x.x
  • pre verzie 1.3.x.x
  • pre najstaršie verzie (1.1.0.79 a 1.2.x.x)
Možno si niektorí z vás stiahli šikovný toolbar, po našej komunikácii zahrnul slovenčinu do najnovšej verzie 1.0.0.6 z 20.10.05 odporúčam všetkým stiahnuť a nainštalovať si túto verziu. Toolbar pre Outlook sa žiaľ takto preložiť nedá.

Keď používate program Pamela (umožňuje automatické odpovedanie na hovory a čet v dobe neprítomnosti, nahranie hlasových odkazov, atď ...), tak slovenčinu preň nájdete tuto. A keď na tieto účely používate program SAM, tak slovenčinu preň nájdete tuto.

Trochu som sa pohral s niektorými tlačidlami Skype pre web stránky (originály si môžete pozrieť tuto) a výsledok je v súbore "skype_buttons.zip.log". Takže, ak chcete zveľadiť svoje weby, nech sa páči. wink.png
[b]!!! POZOR !!! V pôvodnej verzii som spravil chybu v návode: na jednom mieste som uviedol odkaz na súbor "white_dropdown.png", zatiaľ čo správne má byť "call.png". Okrem toho som sa opäť pohral s tlačidlami a urobil som im transparentné pozadie, takže v zipe sú teraz dve zložky - každá s jednou sadou tlačidiel.

Podarilo sa mi "spáchať" verziu jazykového súboru pre ľudí, ktorí majú radi úctivé programy - programy, ktoré svojmu šéfovi vykajú. Ak Vás teda iritoval Skype, ktorý Vám drzo tykal, tak konečne je tu preklad pre Vás. bigsmile.png

This post has been edited by Rado: Tue Dec 16 2008, 22:01
Thu Dec 8 2005, 19:03 · Reply · Quote and reply · Permalink · Top ·

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Display Mode: Standard · Switch to: Linear+ · Switch to: Outline

Track this topic · Email this topic · Print this topic · Subscribe to this forum

Welcome guest Read a quick guide to using these community forums.

• My area
  • Sign in
  • Related
  • Search
  • Community guidelines
  • User guides
  • Knowledgebase

Heartbeat Heartbeat See how our products are performing on the Heartbeat blog.

About us · News · Jobs · Prices · Security · Site map
Privacy policy · Legal · © 2009 Skype Limited