Skype Logo
Buy Skype Credit · Help ·
  • Download
  • Use Skype
  • Business
  • Shop
  • Account
  • Home
  • Get Connected
  • Features
  • Mobile
  • Prices
  • Share
  • All

Skype Community

• Skype Community
  • English
  • Windows
  • Translations

Slovak Language File - slovenčina pre Skype v.1.3.x.x

Rado
Advanced Member

V prvom rade každému vrelo odporúčam stiahnuť a nainštalovať si najnovšiu verziu (slovenčinu pre ňu nájdete tuto).

Ak som niečo pri preklade slovenčiny pre verziu 1.3 prehliadol, tak mi dajte vedieť (pravda, ak neprejdete na češtinu wink.png. Ale ak predsa len chcete mať Skype v slovenčine, tak si stiahnite príslušný súbor, uložte ho do zložky, kde ste si nainštalovali Skype (štandardne C:\Program Files\Skype\Phone) a cez menu Nástroje->Vybrat jazyk->Načíst Skype jazykový soubor... sa dostanete do okna na výber jazykového súboru. Vyberte si aktuálny súbor a je to. smile.png
  • 29.6.05 bola uverejnená verzia 1.3.0.54, ale zdá sa, že iba boli vypustené dva riadky, ktoré boli v prechádzajúcej verzii pridané. Nasledujúce verzie 1.3.0.55, 1.3.0.57, 1.3.0.60, 1.3.0.65, 1.3.0.66 a 1.3.0.67 zo 6.7., 8.7., 4.8., 24.8., 26.8. resp. 10.9. majú identické jazykové súbory.
  • 22.6.05 bola uverejnená verzia 1.3.0.51, čo som si všimol až po dvoch dňoch (automatický update mi, neviem prečo, nefunguje), ale boli pridané len dva riadky, týkajúce sa importu kontaktov.
  • 18.6.05 bola uverejnená verzia 1.3.0.48, ktorá odstraňuje jednu chybičku, ale jazykový súbor je pre verzie 1.3.0.45 a 1.3.0.48 rovnaký
Na jednotlivých odkazoch nájdete slovenský preklad pre ostatné verzie Skype:
  • pre verzie 4.0.x.x
  • pre verzie 3.5.x.x až 3.8.x.x
  • pre verzie 3.0.x.x až 3.2.x.x
  • pre verzie 2.5.x.x
  • pre verzie 2.0.x.x
  • pre verzie 1.4.x.x
  • pre najstaršie verzie (1.1.0.79 a 1.2.x.x)
Možno si niektorí z Vás stiahli šikovný toolbar, po našej komunikácii zahrnul slovenčinu do najnovšej verzie 1.0.0.6 z 20.10.05 odporúčam všetkým stiahnuť a nainštalovať si túto verziu. Toolbar pre Outlook sa žiaľ takto preložiť nedá.

Keď používate program Pamela (umožňuje automatické odpovedanie na hovory a čet v dobe neprítomnosti, nahranie hlasových odkazov, atď ...), tak slovenčinu preň nájdete tuto. A keď na tieto účely používate program SAM, tak slovenčinu preň nájdete tuto.

This post has been edited by Rado: Tue Dec 16 2008, 22:01
Attached File(s)
Attached File  Slovak_1.3.0.51_2005.08.26_v4_radorl.lang ( 115.03K ) Number of downloads: 784

Sat Jun 4 2005, 13:26 · Reply · Quote and reply · Permalink · Top ·
stevocz_
New member

*

Akosi ti to trvalo kym si vydal ten preklad. Ja som ju mal hotovu este v ten den ked vysla ta beta.

Chcel som ho tu dat, ale kedze tu treba mat povolenie tak som pisal do skype ale akosi mi este neodpovedali. Asi preto ze tu ich uz davas ty.

A este jedno. Preco si toto nedal ku ostatnym? To kazdy preklad bude v dalsej novej teme.

Inak svoje preklady mam na stranke www.skype.sk a kedze sa jedna len o beta verziu, tak ten preklad posielam len na poziadanie, ale zo stabilnej verzie je tam. A ak by chceli aj tu uverejnenu, tak to nie je problem urobit. A su tam aj clanky.
Thu Jun 9 2005, 11:42 · Reply · Quote and reply · Permalink · Top ·
Rado
Advanced Member

Milý Števo,

je pravda, že mi trvalo celé dva dni, kým som uverejnil prvú verziu - jednoducho nestíham. wink.png

Trochu im trvá, kým Ťa zaregistrujú ako člena "Translators", takže easy - u mňa im to trvalo tri týždne. A neboj sa, keď tam môžu byť piati Maďari a traja Česi, tak sa tam zmestia aj dvaja Slováci. bigsmile.png

Urobil som nový topic pre verziu 1.3, pretože jeden topic môže mať maximálne tri attachmenty, a keďže ľudia stále sťahujú aj staršie verzie, tak som ich ponechal.

www.skype.sk je bohumilý počin a som rád, že si niekto našiel čas priblížiť Skype verejnosti. Ja osobne ho používam veľmi dlho a prvý preklad som urobil tak dva roky dozadu pre svojich priateľov. Je mi ľúto, Tvoju prácu nepoznám, ale pokiaľ je Tvoja slovenčina taká, ako v Tvojom príspevku, tak radšej zostanem pri svojom preklade. smile.png
Bye.

This post has been edited by Rado: Fri Apr 18 2008, 19:57
Thu Jun 9 2005, 14:28 · Reply · Quote and reply · Permalink · Top ·
stevocz_
New member

*

Neboj. Mozem ta ubezpecit ze by v mojom preklade nemali byt ziadne chyby. Tu boli len preto, ze som sa ponahlal a musel ist.
Thu Jun 9 2005, 14:53 · Reply · Quote and reply · Permalink · Top ·

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Display Mode: Standard · Switch to: Linear+ · Switch to: Outline

Track this topic · Email this topic · Print this topic · Subscribe to this forum

Welcome guest Read a quick guide to using these community forums.

• My area
  • Sign in
  • Related
  • Search
  • Community guidelines
  • User guides
  • Knowledgebase

Heartbeat Heartbeat See how our products are performing on the Heartbeat blog.

About us · News · Jobs · Prices · Security · Site map
Privacy policy · Legal · © 2009 Skype Limited