Slovak Language File - slovenčina pre Skype v.1.2 a v.1.1
|
Rado
Advanced Member Posts: 76 ![]() ![]() ![]() |
Kto potrebuje slovenčinu z tejto stránky, tak skutočne zaspal dobu.
Nižšie sú preklady Skype verzie 1.1.0.79, 1.2.0.37, 1.2.0.41 a 1.2.0.48 do slovenčiny. Uvítam všetky návrhy na vhodnejší preklad resp. upozornenia na chyby. A Skyper, vďaka za inšpiráciu. Upozorňujem, že v súbore Slovak_1.2.0.41_2005.04.17_v1_radorl.lang bola chyba a odporúčam ho nahradiť najnovšou verziou Slovak_1.2.0.48_2005.04.22_v1_radorl.lang. Možno si niektorí z Vás stiahli šikovný toolbar, po našej komunikácii zahrnul slovenčinu do najnovšej verzie 1.0.0.6 z 20.10.05 odporúčam všetkým stiahnuť a nainštalovať si túto verziu. Toolbar pre Outlook sa žiaľ takto preložiť nedá. Keď používate program Pamela (umožňuje automatické odpovedanie na hovory a čet v dobe neprítomnosti, nahranie hlasových odkazov, atď ...), tak slovenčinu preň nájdete tuto. A keď na tieto účely používate program SAM, tak slovenčinu preň nájdete tuto. This post has been edited by Rado: Tue Dec 16 2008, 22:02
Attached File(s)
|
| Tue Mar 22 2005, 22:21 · Reply · Quote and reply · Permalink · Top · | |
|
kusadesi_
New member Posts: 4 ![]() |
si chytrí dakujeme ... :wink: ale prosím ta vysvetlíš mi ako na to? Už som si to downloadovala a teraz,,, :?:
|
| Wed Apr 20 2005, 14:38 · Reply · Quote and reply · Permalink · Top · | |
|
Rado
Advanced Member Posts: 76 ![]() ![]() ![]() |
QUOTE(kusadesi) si chytrí dakujeme ... :wink: ale prosím ta vysvetlíš mi ako na to? Už som si to downloadovala a teraz,,, :?:
Spáchal som dokumentík s návodom na nastavenie slovenčiny, ale toto fórum neakceptuje *.pdf dokumenty. Pripojil som ho preto s príponou "log", takže si ho môžeš uložiť, prepísať "log" na "pdf" a otvoriť. A tu je popis pre nastavenie slovenčiny (bez obrázkov :wink:):
|
| Thu Apr 21 2005, 10:15 · Reply · Quote and reply · Permalink · Top · | |
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

See how our products are performing on the